Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 18 лв.

Тетрадки и бележници

Показани са 1-20 от общо 306 артикул(а)

Когато детето ви е готово за училище с всички необходими пособия, вие сте спокойни,че то ще има самочувствие и ще се справя отговорно с училищните задължения.

Нашият интерес е вашето спокойствие, затова може да заложите на предлаганите модели. Тук ще откриете различни по формат и брой на листи артикули.  Размерите варират между А4, А5, А6 и др., за всички предмети в училище, за работа вкъщи или за записване на важни за детето неща. Кориците и спиралите на моделите  са изработени  от висококачествен РР материал и специално подбрана бяла или карамелена, офсетована хартия за по-голяма лекота. Също така разполагаме с водоустойчив модел, който е от ново поколение екологично чисти тефтери с водоиздръжлива хартия, която позволява на мастилото да се задържи на листа дори след продължителен допир с  вода. Хартията му не съдържа целулоза и не отделя вредни емисии при разграждане. Може да избирате между 40, 60, 80, 100 и нагоре броя листи, спрямо предпочитанията и необходимостта, а защо не и модели с 4-цветна хартия, защото имаме и такова предложение. Повечето модели имат микроперфорация, която служи за безпроблемно и плавно откъсване на всеки индивидуален лист. Обикновено децата бързат и не внимават особено с пособията си, затова ние предлагаме практично решение на артикул, който се затваря с ластик. Това ще предпази тетрадката или тефтера от изцапване или изпадане на листи по време на падане.

Всеки отделен артикул или комплект има собствена линия на дизайн. Подходящи за всеки пол или унисекс модели, те разполагат с богат цветови дизайн, тематични картинки и принтове на животни, любими герои, известни художествени персонажи, емблематични сгради, различни шарки и надписи, като някои имат екстра джоб за прибиране на химикал.

Марката, на която сме заложили е Gripta, турската марка, позната в цял свят със своите иновации в много сектори. Спазвайте инструкциите от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими