Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 90 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

За рисуване и моделиране

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

Страницата на магазин Kidso винаги насърчава своите малки клиенти като им дава възможност да се докоснат до безграничното си въображение и да го споделят със света. Ние сме подбрали правилните пособия за рисуване и моделиране, които да изваят сръчността на вашите деца и да изкарат от тях спящия малък творец.

Заложете на разнообразието от комплекти с пластелин и глина и заедно с невероятните формички сътворете прекрасни модели на плодове, животинки и човечета. Тях може да оцветите по желание и да си запазите като скъп сувенир. Тези атрактивни пособия за моделиране ще задвижат детското въображение и двигателни умения под формата на невероятна игра, която лесно ще се превърне в хоби. Незаменимите комплекти флумастери, моливи, пастели и бои, с които вашето дете  ще рисува без умора са прекрасно решения за подпомагане на координативните умения. Докато боравят с тях, децата ще съсредоточават движенията си в рисуването на прави линии. Ще могат да оцветяват, скицират и рисуват върху белия лист. Нашите пособия за рисуване се класират с интересни предназначения за оцветяване на текстил, коса или лице. Тази вълнуваща игра ще превърне вашето дете в истински артист и ще подобри неговото цветоусещане.

Подходящи за деца над 1-годишна възраст, продуктите са снабдени със заоблени върхове, безвредни бои без парабени и корпуси от висококачествени материали с удобен захват за максимална стабилност. Към тях може да включите атрактивни аксесоари като мултифункционални чашки, палитри за рисуване, четки и други.

Тези невероятни пособия ще ви осигурят различни техники на рисуване и ще спомогнат за работата ви, свързана с училищните проекти и задължения. Те са подходящи за детска градина, за офиса и за весели моменти у дома.

Създадени са от лидерите в областта като Stabilo, Faber Castell, SES, Foska и други, които са насочили своите усилия за развитието на децата в ранна възраст  чрез естествени и благоприятни  детски занимания.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими