Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
10 лв. 325 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Детски конструктори

Показани са 1-20 от общо 31 артикул(а)

Този тип занимателни играчки се характеризира с много ползи върху развитието на детското въображение, мислене и цялостен прогрес. Страницата на магазина ви дава избор на огромен асортимент от конструктори с блокчета, мозайка и мъниста за многостранно детско развитие и забавление.

Заложете на конструктори с над 800, дори над 900 части и елементи, с включени модулни основи и други аксесоари, за изграждане на познати предмети и обекти или на абстрактни фигури, идващи от собствената креативност на детето. Освен необходимите елементи за конструиране, комплектите може да включват интересни кутии и куфари за съхранение и транспортиране, забавни камиони с ремаркета и други многоцветни аксесоари.

Предоставените модели са възможни за употреба от деца над 9-месечна възраст като са създадени от брандове, известни в световен мащаб с качествените си пособия за игра. Това са Amaya, SES, Mochtoys, Game movil  и други компании, свързващи  образователните потребности с върховно забавление.

Тези продукти дават възможност за изграждане на забавни коли, хеликоптери, лодки , весели човечета, къщи и цели градски условия. Децата ще изпитат своята сръчност, умения за координация и ще затвърдят своите двигателни техники. С подобен тип игри децата съумяват да се фокусират върху дадена задача, което подобрява тяхната когнитивна гъвкавост. Развиват се още творческото мислене и комуникативните умения. Тъй като целта на играта изразява и забавление в колектив, децата ще усвоят важни социални техники. Ще съумяват да съставят собствено мнение, ще изслушват и уважават съотборника си. Тези ползи, които се предоставят от развлекателните конструктори, ще заемат своето приложение и в училищните и предучилищни занимания.

Изработката на комплектите е осъществена от висококачествена пластмаса и форми със заоблени краища, напълно безвредни за децата и тяхното здраве. Поради наличието на дребна части, които могат да бъдат погълнати, се препоръчва строг родителски надзор.

Продуктът е добавен към желани продукти