Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
9 лв. 440 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко

Нови конструктори

Не са открити продукти

Магазин Kidso поднася на вашето внимание иновативни конструктори, които са вдъхновени от зрелищни анимационни филми и филмови поредици. Ще се впечатлят всеки любител на сглобяването, защото изграждат идентичния свят на любимия герой и неговите невъобразими преживявания.

Тези приключенски комплекти интерпретират вълшебния леден свят на Замръзналото кралство от Disney, знаменитите Междузвездни войни и емблематичните герои от него, света на Hidden side, магичния свят на Хари Потър, щурите дребосъци – миньоните, Майнкрафт, комплекти от въображаемия свят на Playmobil и други атрактивни конструктори.

Незабравимите приключения, които предлагат конструкторите са подходящи за деца над 4-годишна възраст като са съобразени с изработка от висококачествени материали, безвредни за детското здраве.

Изберете експедиция с кану с Ана или излезте на разходка с каляската на Елза, създайте техния замръзнал свят и впечатляващ замък, а защо не и да си изградите сами забавния образ на Олаф. Впуснете се в галактически преследвания и сблъсъци с бластери, присъединете към Съпротивата с най-бързия космически кораб, станете джедай  и за върховно удоволствие си направете фигурата на Master Yoda. Влезте в историята на Hidden side и залавяйте чудовища с помощта на приложението, подкарайте страхотното Porshce 911 Turbo с автентичен дизайн или си изберете от хилядите други предизвикателства, които светът на Lego е подготвил специално за вас. Всички комплекти съдържат нужния набор от тухли, блокчета, емблематични фигури и други елементи, които имат реален дизайн и наподобяват вашите любими случки, сцени и герои от поредиците.

Тази забавна игра подобрява фината моторика на децата и затвърдява техните двигателни умения. Докато играят и сглобяват колективно, децата се учат на ценни комуникативни техники и лесно се интегрират в социална среда. С помощта на цветните блокчета децата развиват своето творческо и креативно мислене и въздействат за развитието на цялостните когнитивни умения.

Поради наличието на дребни елементи и опасност от тяхното поглъщане, децата не бива да се оставят без родителски надзор.

Продуктът е добавен към желани продукти