Филтриране по

Барби принцесата и поп звездата

Не са открити продукти

Всеки знае колко любими могат да бъдат детските кукли за малките момичета. С тях те осъществяват незабравими игри, които след време ще им напомнят за приказното детство. А когато тези кукли са от поредицата на Барби със сигурност сте сбъднали мечтите на вашето дете.

Куклата е знакова фигура, която е призната от милиони деца и възрастни по целият свят. Тя остава популярен избор за повече от шест десетилетия, което си е доста забележително, имайки в предвид постоянно развиващата се конкуренция в индустрията на играчките.

Когато Барби излезе за пръв път, голяма част от тогавашните играчки за малки момичета бяха съсредоточени върху отглеждането на кукли и по този начин насърчаваха у децата идеята, че бъдещата им роля е да бъдат майки или домакини.

Революционната играчка придаде желание в момичетата за нещо повече. Барби беше модел със собствена кариера. Идеята зад нейният дизайн бе да накара малчуганите да си представят бъдещето и да знаят, че всичко е възможно стига да го желаят достатъчно силно.

Още един интересен факт е, че бранда беше един от първите, който използваше телевизионните реклами, като основната си стратегия. Това в крайна сметка проработи и днес всички познават Барби. Така че ако вашето момиче намира за скучни своите стари кукли, защо пък да не я изненадате с този популярен продукт.

Гарантираме ви, че конкретната страница на която се намирате ще ви предостави точно този продукт. В онлайн магазинът на Кидсо ще откриете всякакви видове играчки от които децата ви ще останат безкрайно благодарни и щастливи. 

Те са изградени от първокласни материали, които не вредят на малчуганите. Надеждността и здравината им са несравними, така че можете да очаквате дълъг период на употреба, тъй като те все пак са от представителството на – Barbie. 

Ако се нуждаете спешно от този тип играчка, защото например предстои рожденият ден на вашето дете не се тревожете, тъй като ние ще се погрижим за всичко. Пратките пристигат с бързина и точност и е напълно възможно тя да бъде пред вашата врата в порядъка на 1-2 работни дни. 

Заедно с това искаме да добавим, че при поръчка на продукти, които надминават 50 лв. стойност вие получавате дори безплатна доставка.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими