Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

59 лв. 60 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Барби в къщата на мечтите

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Челси Робъртсе една от главните героини, които фигурират в популярната сага на – Barbie. Тя е най-младата от сестрите си и знае много добре как да се възползва от своята сладост. Това очарователно 6-годишно момиче винаги изглежда превъзходно и знае какво точно да кажа, за да спечели споровете около себе си.

Макар и много симпатична, тя е представена като едно взискателно, конкурентоспособно и умно момиче. В допълнение към това нейната личност е изпълнена с любопитство и въпроси. Тези нейни качества я карат да засияе в очите на всички малки момичета, които са почитателки на известните герои.

Повечето деца виждат себе си в образа на този герой и поради това я желаят силно в своята колекция. Ако сте забелязали, че и вашият малчуган обожава тази поредица непременно отделете време, за да разгледате продуктите в Кидсо от тази тематика.

Те със сигурност ще се харесат, както от вас, така и от вашето момиче. Тя ще може да се забавлява с тях през целият ден, докато вие ще релаксирате спокойно, знаейки че играчките са напълно безопасни и сигурни за нея.

Все пак те са собственост на действителният производител – Barbie, така че качеството е гарантирано. Пластмасата използвана за тяхното изработване е високонадеждна и дълготрайна. Наред с това е важно да знаете, че продуктите разполагат с индивидуален сертификат, гарантиращ това безкомпромисно качество.

Не винаги обаче куклите могат да задържат вниманието на децата за дълъг период от време. Ето защо производителите решават да започнат да произвеждат аксесоари с които да разнообразят самият продукт и играта с него.

Типичен представител за това е комплектът – Kъща на челси, който можете да откриете именно в Кидсо. Той се състои от гигантска къща, както и всички необходими мебели, за да се добие напълно завършен интериорен вид. Артикула е разглобен, но въпреки това монтажа му се осъществява изключително лесно с помощта на упътването.

С този артикул детето ви ще може наистина да се впусне във въображаеми приключения с които ще може да се забавлява, както насаме, така и със своите приятелки, които също са почитатели на марката. Преди употреба е редно да разгледате указанията за експлоатация.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими