Филтриране по

Кукли бебе

Не са открити продукти

Милите и много сладки бебета със специални функции ще позволят на вашето малко момиченце да влезе във вашата роля. С тяхна помощ те ще се впуснат в нежни грижи за своето бебе, което трябва да успокояват, хранят и приспиват, точно както вие.

Тези невероятни бебета са незаменим подарък, който ще се превърне в най-любимата играчка на всяко дете. То ще влиза в интересни ролеви игри, които наподобяват реални случки от развитието и порастването на едно истинско бебе. Интерактивните модели могат да изразяват различни емоции и да изпълняват много функции. Baby Anabell помръдва реалистично очи и устни, тя издава щастливи звуци и може да плаче с истински сълзи. Вашата смела дъщеричка може да нахрани сама Baby Born, която след това ще се изпишка и ще й се доспи. Може да я сложите да легне и тя ще затвори очички. Тя има и други реалистични функции и много обича хигиената. Може да й помогнете да си измие зъбките и да се изкъпе във ваната. А на малкия приятел – бебето Чичобело  му се клати първото зъбче и вашата принцеса ще трябва да му помогне с пинсетите. Такмей обожава да гука, да пляска и пее и ще радва собственичката си със своите забавни функции.

Магзин Kidso разполага с много други забележителни модели с интерактивни умения и невероятни аксесоари към комплектите. Към тях влизат прекрасни бебешки дрешки със специален дизайн и весели орнаменти, гърнета, памперси, шишета, биберони, прибори за хранен, гривнички, столчета, чесалки и много други принадлежности за отглеждането на най-щастливото и  весело бебе.

Специалните кукли са изработени от Giochi preziozi, Zapf creation и Dino toys, световни марки които успяват да   провокират развитието на детското въображение и креативност. Те са подходящи за деца над 0+месечна възраст и са изработени от безвредни материали.

При наличие на дребни части се изисква родителски надзор.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими