Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

13 лв. 14 лв.

Кукли бебе

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Възрастта на детето е най-важният фактор, който трябва да съобразите при избора. Куклите, предназначени за малки деца, не бива да имат изваждащи се или лесно отстраними части, които крият риск от задавяне. За по-големите деца са подходящи кукли със сменящи се или добавящи се части , които развиват фината им моторика и ги учат да вземат решения – такива например са например куклите с професии.

Този вид играчка служи за следните цели: учи на отговорност и съчувствие. развива въображението и комуникативните способности . помага на децата да запомнят наименованията на частите на тялото , както и разликата между ляво и дясно, когато са застанали пред огледалото. свен това децата обичат да разговарят с куклите си, което им позволява по лек и забавен начин да подобряват своите езикови умения.

Напротив, през дългите години на своето съществуване те не са изгубили нищо от своята привлекателност и очарование и днес продължават да бъдат една от предпочитаните детски играчки. Куклите позволяват на детето да се вживее в различни роли, освен могат да бъдат ваш незаменим помощник, когато създавате у него полезни навици: да си подрежда играчките да се грижи за дрехите и другите си вещи да свикне със здравословен режим на сън, хранене, игра и обучение

Популярно е мнението, че за най-малките и от двата пола е по-подходяща куклата бебе . Когато се „грижат“ за нея, децата развиват координацията между очите и ръцете , тъй като трябва да преценяват движенията си , както и силата на натиска, който упражняват. Този модел е изключително подходящ и когато в семейството се очаква нов член и детето се чувства объркано от предстоящата промяна. Родителите могат да използват куклата бебе, за да обяснят какво предстои и как баткото/каката може да бъде ценен и много важен помощник в грижите за новороденото. За по-големите деца са по-подходящи кукли, които не са бебета, тъй като с тяхна помощ те могат да усвоят различни социални роли – на лекар, пожарникар , учител и др.

Свързани блог публикации

Милите и много сладки бебета със специални функции ще позволят на вашето малко момиченце да влезе във вашата роля. С тяхна помощ те ще се впуснат в нежни грижи за своето бебе, което трябва да успокояват, хранят и приспиват, точно както вие.

Тези невероятни бебета са незаменим подарък, който ще се превърне в най-любимата играчка на всяко дете. То ще влиза в интересни ролеви игри, които наподобяват реални случки от развитието и порастването на едно истинско бебе. Интерактивните модели могат да изразяват различни емоции и да изпълняват много функции. Baby Anabell помръдва реалистично очи и устни, тя издава щастливи звуци и може да плаче с истински сълзи. Вашата смела дъщеричка може да нахрани сама Baby Born, която след това ще се изпишка и ще й се доспи. Може да я сложите да легне и тя ще затвори очички. Тя има и други реалистични функции и много обича хигиената. Може да й помогнете да си измие зъбките и да се изкъпе във ваната. А на малкия приятел – бебето Чичобело  му се клати първото зъбче и вашата принцеса ще трябва да му помогне с пинсетите. Такмей обожава да гука, да пляска и пее и ще радва собственичката си със своите забавни функции.

Магзин Kidso разполага с много други забележителни модели с интерактивни умения и невероятни аксесоари към комплектите. Към тях влизат прекрасни бебешки дрешки със специален дизайн и весели орнаменти, гърнета, памперси, шишета, биберони, прибори за хранен, гривнички, столчета, чесалки и много други принадлежности за отглеждането на най-щастливото и  весело бебе.

Специалните кукли са изработени от Giochi preziozi, Zapf creation и Dino toys, световни марки които успяват да   провокират развитието на детското въображение и креативност. Те са подходящи за деца над 0+месечна възраст и са изработени от безвредни материали.

При наличие на дребни части се изисква родителски надзор.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими