Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
11 лв. 56 лв.

Мини кукли

Показани са 1-20 от общо 21 артикул(а)

Весели, забавни и мини! Тези върховни кукли ще ви вкарат в мечтания си свят на приключения и весели игри. Магазин Kidso ще зарадва всяко момиче с тези малки забавления, които крият много изненади.

Кукла L.O.L Surprise сменя цвета си при различни температури вода и има истинска коса с атрактивни и зашеметяващи цветове. Може да намерите своята невероятна мини кукла, скрита в интересна опаковка сърце, сфера, диамантена кутия или пухкаво одеяло. Когато го разтворите ще разберете каква кукла ви се е паднала, а цвета на очите ще видите, когато ги изтъркате с мокра кърпа. Нашите предложения на Енчантималс куклите с атрактивна визия и приятел животинче ще ви позволят да се впуснете в незаменими ролеви игри. А нашето мини Барби се превръща в русалка и прави с красивата си опашка невероятно сапунено шоу. Куклата Шу-шу, Челси и брокатените кукли чакат да се забавлявате заедно!Може да събирате отделните играчки и да си създадете прекрасна мини серия, която има вълнуващи аксесоари като дизайнерски дрешки, животни и опаковки. Или да заложите на цели комплекти с мини куклички, които ще ви изненадат със своите прически и стилно облекло.

Играчките и игралните комплекти са изработени от нетоксични материали, безвредни за детското здраве и са подходящи за употреба от деца над 3-годишна възраст.

Ползите, които мини куклите ще предоставят на вашето дете са дълги часове на весела игра, възможност за развиване на въображението и креативността. Те ще стимулират детското цветоусещане и възприятие на различни форми.

За прекрасните модели магазинът е заложил на световни брандове, които знаят, че най-красивите неща се крият в малки опаковки. Това са Zuru, MGA,Koopman, Mattel и други марки, целящи качествено забавление на децата по цял свят.

За правилна игра и съхранение на куклите, следвайте инструкциите, зададени от производителя.

Продуктът е добавен към желани продукти