Филтриране по

Нови кукли

Не са открити продукти

Disney, Barbie, Zapf creation и други марки ви представят иновативните си кукли, изработени до пълно съвършенство. Те са колекционерски модели с изтънчена визия и игрални комплекти с невероятни аксесоари. Следвайки международните директиви за стандарт, играчките са създадени с много грижа и целят качествено развитие на детското въображение под формата на забавна ролева игра. Те имат детайлна изработка и ще впечатлят всяка малка любителка на вълшебния свят на куклите.

Малката ви принцеса ще има възможността да се впусне в истински приключения, присъщи за нейната любима анимационна икона Покахонтас, ще изживее вълшебни моменти с Жасмин или ще играе с косата на любимата си принцеса Рапунцел. Очакват ви също така и Аврора, Снежанка, Мулан, Малкото пони  и други знаменити персонажи, които да ви погълнат със своя магичен свят на чудеса и вълнуващи обстоятелства. Тук е и Барби, която може да се превъплъти във всякаква професия и да ви очарова с атрактивната си визия. Тя си има невероятни интериори като къща на дърво, кухненски комплект, замъци, домашни любимци, хеликоптери и други придобивки, с помощта на които нейните забавления не спират. Може да правите весели прически на София или на специалния ни модел за прически и грим. Те имат невероятни пособия за тази цел и  ще освободят у вас скрития ви талант на стилист.

С тези невероятни модели вашето малко момиче ще успее да подобри своите сръчност и координативни умения. Те са чудесен начин за забавни ролеви игри с приятелки и ще развълнуват всяко дете със своите интересни функции. Могат да се колекционират и да послужат за чудесен подарък чрез който ще подарите малко магия на вашето ценно съкровище.

За изработката на атрактивните кукли и комплекти са използвани нетоксични материали, безопасни за детското здраве и са подходящи за момичета над 3-годишна възраст.

За правилна игра и съхранение на куклите, спазвайте инструкциите, зададени от производителя.

Продуктът е добавен към желани продукти