Филтриране по

Цена

14 лв. 92 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Lego Classic

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Свързани блог публикации

Класически конструктор Lego е модел, който обхваща разнородната съчетаемост от геометрични конфигурации и умело предоставя възможността от безгрижно забавление. С него може да създавате вашите творения, продиктувани от въображението ви.

Тук няма грешно създаден и проектиран предмет, само атрактивни импровизации. С  включените 450 Lego елемента от тухлички, очи, колелца, врати и прозорци, ще може да изградите всякакви Lego играчки.

Подвижността и лесното съчетание между частите ще ви позволи да създадете:

  • страшна къща за духове
  • подвижен робот с шкаф в коремчето
  • адски готина ракетна къща с извънземен пилот
  • работлива пчела с крила прозорци

Като ви омръзнат абстрактните варианти, направете си уютна къща за обувки, елегантна червена кола, бунгало с гараж и хиляди други синтезирани по вашия вкус сгради, обекти и предмети. Може да колекционирате направените от вас варианти като си направите модели от различни категории и си структурирате сами ваши собствени серии.

Освен че усъвършенстват техниките за движение,  способстват и за аналитичното детско мислене. Създават усещане за методичност и личен стил. Като заложите на тези специализирани конструктори ще гарантирате на детето възможността от личностно развитие, цялостно изграждане и надграждане на когнитивни умения и възможността от неговото социално адаптиране в определена среда. С помощта на конструкторите децата ще усвоят важни лидерски качества, ще съобразяват своето мнение и ще оставят възможността на другарите си да предоставят своите идеи и виждания.

Децата може да построят характерни за техните представи модели на различни човечета, животни и фигури. Това систематично сглобяване води до затвърдяване на техните координативни способности. Малките любители на сглобяването ще изграждат представа за възможните цветове и съществуващи размери, докато се запознават с тях.

Подходящ за деца над 4-годишна възраст, конструкторът е въплъщение на образователен способ и качествен инструмент за развлечение

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими