Филтриране по
Цена
14 лв. 240 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Lego Friends

Показани са 1-20 от общо 31 артикул(а)

Тук идват приятелите на Хартлейк Сити, за да се забавляват в плувния басейн и забавните аква пързалки, да тренират футбол, да построят дървесна къща, ресторант с автокино, театрални сцени, градски курорти и куп други творчески забавления. Помогнете на Андреа, Мартина и Мия да сътворят своя конструиран свят, в който да се впуснат в приключения и изобретателни изяви.

Тези ролеви превъплъщения ще доставят на децата незабравими моменти на забавление с приятели. Lego Friends е качествен способ за разширяване на когнитивните и комуникативни умения. Подходящи за момичета и момчета, комплектите и различните игри ще предоставят на децата сблъскване между характери и изграждане на идентичност. Разнообразието от цветове и форми и нуждата от сортиране ще ангажират аналитичното мислене и целенасочеността. Може да заложите на конструкторите като сигурен метод за развиване на креативността и въображението. 

В Хартлейк Сити стават необикновени състезания, забавления в подводни тунели на увеселителни паркове, каране на уиндсърфове и много други интересни изживявания. Те са подсилени с копчета и бутони за вибрации, които да доставят максимално забавление. Изберете своята любима мини кукла и смело се пуснете в приключенията,създайте свое гимнастическо шоу, супермаркет или спалня за отдих, където ви чака Pepperдружелюбния папагал.

Комплектите са особено подходящи за подрастващи деца над 3-годишна възраст и за деца в училищна и предучилищна възраст. Съединяването на различни форми тухлички, съобразени по цветове, ще гарантират усвояване на двигателни функции и добро ориентиране в пространството.

Фокусирането върху конструиране ще подобри у децата тяхната съсредоточеност и изпълняване на поставена задача до самия край. Колективния дух на играта ще развие нуждата от социално общуване, изслушването на съотборника и приемането на чуждите идеи.

Многообразието от фигури на любими герои и проектирането на техния своенравен и интересен свят е предпоставка за дълги часове на забавна и приятелска игра с Лего.

Продуктът е добавен към желани продукти