Филтриране по
Цена
45 лв. 208 лв.

Lego Harry Potter

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Конструкторите Lego Harry Potter са нашия начин да ви подложим на вълшебства и магии, да ви включим в добродетелните мисии на Хари, а вие ще ни помогнете да се справим със вечния злодей Волдемор и неговите страшни същества. Присъединете се с Хари и неговите приятели на посещения при Дъмбълдор или на урок за защита срещу черни магии. Спасете хипогрифа , качете се за щуро, среднощно пътуване в Knight Bus или призовете елена на Хари, за да спасите Сириус Блек. Комплектите съдържат емблематичните места и фигури на героите от едноименната поредица на Роулинг и само вие може да накарате магията да се отприщи чрез наличните функции.

Може да разгледате помещенията на перфектите, да се отправите на пътешествие назад във времето и да се върнете навреме за бала. Посетете часовниковата кула на Хогуортс и се впуснете в света на магичните приключения. Ще установите колко интересна е съвместната игра с приятели и колко лесно се решават загатките, когато сте заедно и се подкрепяте в света на вълшебствата, типично за Хари и неговите неотлъчни приятели.

С помощта на игралните конструктори децата ще:

  • усъвършенстват своите двигателни функции
  • ще разширят когнитивните си способности
  • ще задоволят своето развихрено въображение

В качеството си на креативен продукт за игра, децата ще сформират свое лично виждане, което да споделят помежду си. Заради умелото конструиране децата ще систематизират своите подсъзнателни геометрични умения и ще ги прилагат по време на игра и в училищните занятия. Докато обсъждат даден въпрос, децата ще формират своите речеви способности и ще обогатят семантичния състав на комуникацията.

За любителите на Хари Потър, Лего предоставя различни, магични комплекти с над 900 Lego елемента.  Подходящи за деца в училищна и предучилищна възраст, конструкторите ще предложат невъобразимо забавление и щастливи моменти, споделени с приятели.

Продуктът е добавен към желани продукти