Филтриране по
Цена
58 лв. 190 лв.

Lego Jurassic World

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

С конструкторите на Lego Jurassic World ще изживеете опасни преживявания по време на експедиции. Ще участвате в епични битки между динозаври и търсене на съкровище, но внимавайте да не ви надуши страховития динозавър барионикс, защото ще трябва да измислите планове за отстъпление и намиране на скривалище. Хванете избягалия трицератопс и спасете заблудените туристи, а междувременно се забавлявайте с атрактивния спинър за яйца. Участвайте в невероятни ролеви игри, които ще доставят безкрайно удоволствие с колекционерските фигури на динозаври.

В различните комплекти са включени над 700 на брой Lego елементи и фигури, с които да създадете модерни бъгита за преследване и приключенски експедиции, лодки и вулканични кратери. С помощта на пиронни оръдия трябва да спрете динозавърът робот, управляван от Дани, който иска да открадне съкровище, скрито във вулканичните скали.

Децата ще имат възможност да изложат експозиция за своя план, с който да задействат хода на играта. Това ще помогне за:

  • изграждането на многопластово и аналитично мислене
  • за дефиниране на дадени обстоятелства
  • конкретно разрешаване на възникнали задачи

Прекрасните, цветни тухлички и нуждата от тяхното сортиране и сглобяване ще подсили знанията на всяко дете за математиката и нейните закономерности в геометричен и алгебричен аспект. Може да разчитате на факта, че подобен тип занимания с конструиране, ще осигури плавно общуване и ще подобри комуникативните способи на децата, като ги приобщава в екипна работа и ги мотивира към креативно мислене.

Може да създават различни по вид и употреба предмети и обекти, като им задават определено предназначение. Така децата ще съумяват да проектират правилни и симетрични предмети, които да послужат за самата игра. Чрез реденето на елементите, малчуганите ще подобрят своята ориентация и усещане за разстояния и позиции в пространството.

Jurassic World е място, което ще доближи всяко дете до дивата, неопитомена природа, ще го погълне със своите алтернативи за оцеляване и многостранни, щури приключения.

Продуктът е добавен към желани продукти