Филтриране по
Цена
126 лв. 127 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Lego Movie

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Комплекта на Lego Movie включва 694 елемента, космонавтът Бени, уморена Дивата и Дива мацка в ролята на Спокойна мацка в блестящия спа комплекс. В него стават страховити изненади. Във ваната има таен люк, а когато Балтазар се превърне в прилеп вампир, трябва да се подготвите за гонитба.

Тук в системата Систар не всичко изглежда както трябва и приключенията са гарантирани. Впуснете се в преживяванията на емблематичните герои и ще установите колко страхотно е да си част от Филмът 2. А после може да се насладите на масажа от октопода Осем.

Качествената изработка на пластмасовите елементи помага за лесното сглобяване и сортиране.  Подходящ за момиче над 7-годишна възраст, конструкторът прекрасно се връзва с идеята за интензивно обсъждане на играта между приятелки.

По този начин децата ще се ангажират с идеята да съставят добре структурирано мнение, ще се научат да изслушват и възприемат чужди идеи. Това е изключително подходящо за деца в училищна възраст, защото ги предразполага към свободно излагане на хипотези пред аудитория.

В хода на строене децата ще се научат да балансират и позиционират обекти и предмети, което ще им помогне да развият двигателните си умения и ориентации в пространството. Този вид игра предлага необятни комбинации и изграждане на форми, затова тук няма грешно или правилно.

Всяка, изработена от детето конструкция, ще бъде дело на неговото креативно мислене и волно въображение. Това обогатява съзнанието за алгебричните свойства и геометричните закономерности. Също така ще задоволи вродената нужда за подсъзнателно рушене, след което следва съзнателно изграждане на отделни компоненти в една задоволителна конфигурация.

Забавлявайте се докрай с тези, ангажиращи всички сетива, забавления! Пресъздайте филмовата обстановка и влезте в ролеви приключения с интересните Lego фигури като споделите щастливи моменти с приятели.

Продуктът е добавен към желани продукти