Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 412 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Надуваеми играчки и за море

Показани са 1-20 от общо 147 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-популярните надувни играчки са: спасителен пояс надуваеми ръкави надуваеми жилетки възглавнички за плуване надувни топки Надувните играчки имат една о сновна функция – да помогнат на детето да свикне с водата по безопасен и сигурен начин.

Най-ранната препоръчителна възраст е шест месеца. Тогава децата използват най-вече спасителен пояс.  Надуваемите ръкави се използват от деца на възраст между една и три години. Когато децата растат и размера на играчките се променя. Нуждата от различен тип играчки също се променя в зависимост от това как детето напредва с уменията си във вода.

Вземете под внимание възрастта . На всяка играчка пише за каква възраст е. Спазвайте тези указания. Те ще Ви гарантират комфорта и сигурността на детето. Следете за сигурността на тези играчки . Те винаги трябва да са с две отделни надувни отделения. Трябва да се слагат, обуват или обличат на детето по сигурен начин, който гарантира, че няма да се изхлузят и паднат от детето. Разгледайте как са проектирани играчките . Те трябва да са балансирани добре, да не позволяват лесно преобръщане, накланяне на страни или други движения, които могат да застрашат детето. Следете за качеството на материалите и изработка . ПВЦ материалът, от който са направени трябва да е плътен и стабилен. Шевовете по снадките трябва да са надеждни. Те трябва да са завършени, така че да не драскат детето.

Свързани блог публикации

Търсите басейн или дюшек за детето си? Разгледайте богатия асортимент от надуваеми играчки, като: басейни, дюшеци, пояси в онлайн магазин Kidso от водещи марки разпознаваеми по целия свят марки, чийто продукти за деца са станали еталон за качество и безопасност.

Предлаганите надуваеми играчки за деца са подходящи за употреба както за басейн, така и за море. Подходящи за момчета и момичета над 3 годишна възраст. Каталогът на онлайн магазина включва надуваеми центрове, надуваеми топки, надуваеми ръкави, надуваеми жилетки, пояси, дюшеци, надуваеми фигури на животни и предмети: мечета, дракони, еднорози,кончета, миди, пица, сладолед, сърца и други.

По размери надуваемите играчки варират: от големи с размери 218 х 211 х 136 см,114x25см, 132х28см, 102х99х13, 147х33см до малки надуваеми играчки с размери 23х15см. Надуваемите дюшеци се предлагат в различни размери и функционалности. Имат атрактивни форми и цветове, които са интересни за децата и им гарантират часове вълнуващи игри. Някои от моделите надуваеми играчки имат добавени катарами за поставяне или изискват допълнителни действия. Ако се използват във вода от детето, това трябва да става задължително с родителска намеса.

Продуктите се надуват и след достигане на нужния размер се запушват с добавената тапа към комплекта. Към детските надуваеми играчки за плаж или море има допълнителни елементи за по-лесна и удобна употреба: резервни консумативи като лепенки, помпа към комплектите на някои от басейните в някои от комплектите. Някои от предлаганите видове басейни са с вместимост 248 -330 литра.Предлаганите надуваеми играчки са с отлични характеристики на материалите.

Изработени са изцяло от качествени материали, които са подходящи за ползване от деца и осигуряват 100% сигурност при ползване. Материалите им са тествани, имат устойчив надежден дизайн и в тях няма опасни вещества и елементи, увреждащи оцветители. Те са антибактериални и антиалергични с цел да се избегне риска от злополука. При надуваемите играчки има възможност за броени секунди да намалят обема си. Те са освен това са удобни за носене за родителите , което позволява удобство и практичност при ежедневна употреба.
Поради здравината на материалите, от които са изработени играчките, те могат да понасят максимално натоварване.

Надуваемите играчки с внос от холандски, испански, американски производители. Произведени са от световноизвестните марки като Intex ,Zizito,Unice, Paw Patrol и други. Основен приоритет за тях са качеството и безопасността на децата и грижа за тяхното здраве. Техните продукти се характеризират с високо качество без компромис и здравина на вложените материали. (Не открих информация за гаранции

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими