Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 72 лв.
Години
Виж още Виж по-малко

Оръжия за игра

Показани са 1-20 от общо 50 артикул(а)

Зарадвайте своето дете с нова играчка.

Сред богатия продуктов асортимент на онлайн магазин Kidso ще откриете разнообразие от детски оръжия, като например пистолети, щитове, саби, пушки, бластери и други, с които вашето дете ще прекара часове в забавление и ще преживее нови приключения. Предлаганите детски оръжия са предназначени за момчета от три до осем годишна възраст.

В асортимента на магазина има детски оръжия вариращи по дизайн, предназначение, изработка, видове, цветове, функции, които са интересни на децата. Има исторически оръжия като саби, рицарски мечове, щитове, брони, пушки и пистолети, които са с реалистична изработка, които обогатяват познанията на момчетата за историята, както и такива свързани с професии като полицейски пистолети. Можете да откриете също реплики на фукционални оръжия от различни филми, комикси, анимации, които стимулират фантазията на детето. Детските оръжия биват различни видове: механични, с батерии.

Някои видове детски оръжия са със специални звукови ефекти и светлини, които предоставят вълнуващо преживяване за детето. Към детските оръжия се предлагат и различни аксесоари като например колани, топчета, патрони и други. Някои модели детски оръжия имат добавени дигитални дисплеи, както и играчки за плажа като пръскащи пистолети, водни помпи.

Всички дигитални елементи, електроника и части на детските оръжия вървят с ясни указания за сглобяване, начин смяна на батерии, както и лесни за разбиране инструкции за експлоатация. Те не съдържат опасни вещества или компоненти, които да навредят на здравето на децата.

Изработени са от висококачествен полипропилен и не съдържат остри елементи. По произход са внос от страни като Чехия, Америка, Германия, Китай. Производители на детските оръжия са марките Nerf, Star Wars, Dino Toys, IMC Toys, Koopman, Disney ,Amaya и други, които са водещи в бранша и спазват всички изисквани стандарти за безопасност и качество при производството на детски играчки.

За тях качеството на изработката на детските играчки са основен приоритет, за да осигурят максимална безопасност на децата, затова и изработват своите продукти само от висококачествени тествани материали. 

Продуктът е добавен към желани продукти