Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 60 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Водни оръжия

Показани са 1-20 от общо 25 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Игрите с оръжия са едни от най-старите и най-любими детски игри . Когато са обяснени правилно и се извършват при спазване на правилата за безопасност, те не са вредни за децата . Опасно е да се купуват с цел патриотично възпитание, за поощряване на агресията или с цел полово разделение и противопоставяне . Със зачестяването на стрелбите в училищни сгради в много държави по света започна обществен дебат за пълна забрана на играчките оръжия. Някои психолози твърдят, че са опасни, защото свалят психологическите бариери за стрелба по истински хора с истински оръжия . Други обаче са на мнение, че всичко се свежда до правилния родителски контрол и пълноценния диалог с децата.

Напълно нормално е. Децата играят в смесени групи, повлияни са от фантастични герои и е напълно естествено момичетата също да искат да притежават играчка оръжие, която да ги приобщи към игрите.

Играчките оръжия се делят на два основни вида – реалистични и нереалистични . Както показват самите имена, реалистичните са умалени модели на реално съществуващи оръжия, а нереалистичните обикновено са част от фантазен филмов или приказен сюжет , а може да бъдат и с напълно иновативен дизайн, измислен от производителя.

Според повечето психолози е по-добре да се купуват играчки, които не са реалистични копия на истински оръжия . Така децата по-лесно осъзнават, че става дума за игра. Не забравяйте: неосъзнаването на границата между игра и реалност може да бъде много опасно!

Играчките оръжия се изработват от най-различни материали – дърво, метал, пластмаса, комбинация от изброените , както и от полиуретан (т.нар. фоам). Много популярни например са мечовете от фоам.

Подходящата възраст е след 5 години , когато детето вече може да разбира предназначението на предметите. Добре е оръжията да не бъдат реалистични.

Играчките оръжия , които изстрелват различни елементи, се определят като едни от най-опасните детски играчки изобщо. Наранявания на главата и очите (дори ослепяване) са често срещани травми при игра с тях. Затова родителският контрол е задължителен , както и подробно инструктиране на детето какви са опасностите и за какво да внимава.

Играчките оръжия не са позволени на борда на самолета (в ръчния багаж), но няма забрана да се пренасят в регистрирания (чекиран) багаж . Все пак проверете внимателно законите в държавата, за която пътувате – в някои страни, напр. Сингапур, се изисква специално разрешение за притежаване на играчка оръжие и ако носите такава, трябва да я обявите при пристигането.

Мечът също попада под общата забрана за носене на играчки оръжия на борда на самолета . Можете да го пренесете опакован в общия си багаж.

Игрите с оръжия са едни от най-старите и най-любими детски игри. Когато са обяснени правилно и се извършват при спазване на правилата за безопасност, те не са вредни за децата. Опасно е да се купуват с цел патриотично възпитание, за поощряване на агресията или с цел полово разделение и противопоставяне. Със зачестяването на стрелбите в училищни сгради в много държави по света започна обществен дебат за пълна забрана на играчките оръжия. Някои психолози твърдят, че са опасни , защото свалят психологическите бариери за стрелба по истински хора с истински оръжия. Други обаче са на мнение, че всичко се свежда до правилния родителски контрол и пълноценния диалог с децата.

Напълно нормално е. Децата играят в смесени групи, повлияни са от фантастични герои и е напълно естествено момичетата също да искат да притежават играчка оръжие, която да ги приобщи към игрите.

Да, има, дори се рекламират по този начин – „за момичета“. Обикновено са със специфичен розов цвят или в негови нюанси.

Играчките оръжия се делят на два основни вида – реалистични и нереалистични. Както показват самите имена, реалистичните са умалени модели на реално съществуващи оръжия, а нереалистичните обикновено са част от фантазен филмов или приказен сюжет, а може да бъдат и с напълно иновативен дизайн, измислен от производителя.

Според повечето психолози е по-добре да се купуват играчки, които не са реалистични копия на истински оръжия. Така децата по-лесно осъзнават, че става дума за игра. Не забравяйте: неосъзнаването на границата между игра и реалност може да бъде много опасно!

Играчките оръжия се изработват от най-различни материали – дърво, метал, пластмаса, комбинация от изброените , както и от полиуретан (т.нар. фоам) . Много популярни например са мечовете от фоам.

Свързани блог публикации

Пазете се, защото вашият малък стрелец ви дебне отнякъде и ще се забавлява от сърце да ви измокри до кости!

Магазин Kidso гарантира на вашето дете зрелищни изпълнения на водни пръски и забавления без граници. Дизайните на комплектите водни пистолети, помпи и пушки ще се хареса на всеки заради атрактивните дръжки, спусъци и най-вече, заради възможността да стрелят на 7 метра разстояние.

Те имат ясно изграден характер с помощта на своята форма с вид на мощно оръжие. Своеобразен начин да обновите забавлението на вашето дете е и пъстрият воден октопод, който ще ви изненада със своите възможности.

Размерите на оръжията са впечатляващи като достигат до 50 сантиметра и позволяват на водната струя да се изстреля много далече. С тези пособия вашето дете ще има възможността да се включи в интензивни ролеви игри, които да развият неговото въображение и креативно мислене. Когато се обсъждат различни тактики за действие, детето ще стимулира своето последователно и логическо мислене.

Под формата на колективна игра децата ще симулират различни ситуации, в които ще имат възможността да се представят на изявен лидер. Това гарантира личностното развитие под формата на интригуваща игра. Важно за развитие у децата е тяхната правилна ориентация като с тази интересна играчка те ще успяват да координират своите движения за да направят точен изстрел.

Моделите на водно оръжия са създадени за деца над 3-годишна възраст като са съобразени с безвредно съдържание на материали като висококачествен полипропилен. Те са идеален вариант за подарък, с който да зарадвате вашия малчуган през топлите месеци, на плажа или в парка. Той ще се впусне във весели гонки с приятели и ще се забавлява часове наред с това пособие.

Благодарение на Koopman заниманието на децата ще се насочи в нов аспект на водни забавления. Заложете на това невероятно изживяване като следвате инструкциите за употреба.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими