Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 13 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Водни оръжия

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Пазете се, защото вашият малък стрелец ви дебне отнякъде и ще се забавлява от сърце да ви измокри до кости!

Магазин Kidso гарантира на вашето дете зрелищни изпълнения на водни пръски и забавления без граници. Дизайните на комплектите водни пистолети, помпи и пушки ще се хареса на всеки заради атрактивните дръжки, спусъци и най-вече, заради възможността да стрелят на 7 метра разстояние.

Те имат ясно изграден характер с помощта на своята форма с вид на мощно оръжие. Своеобразен начин да обновите забавлението на вашето дете е и пъстрият воден октопод, който ще ви изненада със своите възможности.

Размерите на оръжията са впечатляващи като достигат до 50 сантиметра и позволяват на водната струя да се изстреля много далече. С тези пособия вашето дете ще има възможността да се включи в интензивни ролеви игри, които да развият неговото въображение и креативно мислене. Когато се обсъждат различни тактики за действие, детето ще стимулира своето последователно и логическо мислене.

Под формата на колективна игра децата ще симулират различни ситуации, в които ще имат възможността да се представят на изявен лидер. Това гарантира личностното развитие под формата на интригуваща игра. Важно за развитие у децата е тяхната правилна ориентация като с тази интересна играчка те ще успяват да координират своите движения за да направят точен изстрел.

Моделите на водно оръжия са създадени за деца над 3-годишна възраст като са съобразени с безвредно съдържание на материали като висококачествен полипропилен. Те са идеален вариант за подарък, с който да зарадвате вашия малчуган през топлите месеци, на плажа или в парка. Той ще се впусне във весели гонки с приятели и ще се забавлява часове наред с това пособие.

Благодарение на Koopman заниманието на децата ще се насочи в нов аспект на водни забавления. Заложете на това невероятно изживяване като следвате инструкциите за употреба.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими