Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 115 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нови пъзели

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Някои марки пъзели предлагат „килимче“ за редене на частите, лепило и рамка. Лепилото и рамката ви позволяват да оформите вече наредения пъзел като картина, която да закачите в детската стая и да ви радва по-дълго. Килимчето за пъзели е изключително удобно допълнение, тъй като с негова помощ можете да съхраните недовършения пъзел , както и да го пренесете, без да разместите частите.

Съобразете покупката на пъзела с годините на детето си. Неслучайно на всички опаковки е указана възрастта, за която са подходящи – размерът на частите и материалът, от който са изработени , са съобразени не само с интелектуалното, но и с физическото развитие на детето. Основната цел е да се гарантира безопасността ( ако парченцата са по-малки, могат да бъдат погълнати и да задавят вашето мъниче ).

За първи пъзел изберете нещо много лесно – с 2, 4 или 6 части. Щом детето започне да ги подрежда с лекота и развие автоматизъм, можете да преминете към следващ, с повече и по-сложни елементи . След навършване на 4-годишна възраст са подходящи и 3D пъзелите , които, след като бъдат наредени, могат да се използват като прекрасно допълнение към домашния интериор .

Пъзелът е творческа игра, която развива логическото мислене, концентрацията, паметта, търпението и въображението . Заниманията с него влияят положително и върху моториката на детето. Реденето на пъзел е рeлаксираща игра , в която децата са партньори с родителите си, което допълнително поддържа връзката помежду им.

Играчките са важна част от развитието на детето, а пъзелите са едно от най-любимите детски забавления. Те се предлагат в множество разновидности и са подходящи за деца още от първата им година . За първи пъзел препоръчваме да изберете такъв с максимум 4 – 6 части или дървен, при който детето поставя отделните елементи в дупчици. Също така може да заложите на пъзел с кубчета . Важно е да обръщате внимание на етикета, който указва подходящата възраст, за която е предназначен, както и да имате предвид индивидуалното развитие на своето дете .

Свързани блог публикации

От ранна детска възраст до пълнолетие, малчуганът ви определено ще обожава да играе на пъзели поради многото предимства, които може да извлече от тях. Забавните приспособления не само упражняват техният ум, но и предизвикат начина им на мислене.

Докато децата се развиват, пъзелите им предоставят множество ползи. Ето защо те извършват съществено роля в тяхното усъвършенства, като част от придобитите умения са свързани с мисловната дейност, координацията и креативността.

Точно като възрастните, изпълнението на поставените цели често носи толкова голямо удовлетворение за подрастващото дете. Преодоляването на предизвикателствата, свързани с решаването на пъзелите, им дава чувството за гордост и величие. Това не само повиша тяхното самочувствие, но наред с това ги подготвя за живота в бъдеще.

Ако вашето съкровище не разполага с такъв продукт в своята стая се уверете възможно най-скоро да бъде запознат с нея. Преди да награбите първият комплект от търговския обект, задължително се уверете в неговата безопасност. От друга страна посещавайки магазинът на Кидсо вие ще бъдете лишени от тези предварителни проверки.

Причината за това е, че техните артикули са винаги висококачествени, така че в това отношение няма да бъдете ощетени. Каталогът им се състои от редица подобни стоки, затова отделете няколко минути време, за да го разгледате цялостно.

Тук ще попаднете на следните приспособления :

  • 3д пъзел на замък
  • 3д пъзел на бус
  • Комплект пъзел на Триумфалната арка и други

Както казахме техният стандарт е сравнително висок. Това се дължи на професионализма от страна на опият екип стоящ за тяхното производство. Всъщност за незапознатите това е световно доказалата се компания в тази сфера – Ravensburger.

При съставянето на своите пъзели и други видове играчки те използват само и единствено надеждни елементи. Брилянтният им дизайн подсказва за достоверността на това твърдение. Също така е важно да споменем, че артикулите са преминали през голям брой тестове за сигурност.

Цените на които ще ги откриете са доста приемливи, имайки в предвид, че закупувате действителен 3д пъзел. В последните няколко години тяхната функционалност нашумя и днес те са сред едни от най-търсените. Затова ви съветваме да побързате и да се възползвате от все още наличните бройки.

Доставките се осъществяват в порядъка на няколко дни, така че чакането ще си заслужава.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими