Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 104 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нови пъзели

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Някои марки пъзели предлагат „килимче“ за редене на частите, лепило и рамка. Лепилото и рамката ви позволяват да оформите вече наредения пъзел като картина, която да закачите в детската стая и да ви радва по-дълго. Килимчето за пъзели е изключително удобно допълнение, тъй като с негова помощ можете да съхраните недовършения пъзел , както и да го пренесете, без да разместите частите.

Съобразете покупката на пъзела с годините на детето си. Неслучайно на всички опаковки е указана възрастта, за която са подходящи – размерът на частите и материалът, от който са изработени , са съобразени не само с интелектуалното, но и с физическото развитие на детето. Основната цел е да се гарантира безопасността ( ако парченцата са по-малки, могат да бъдат погълнати и да задавят вашето мъниче ).

За първи пъзел изберете нещо много лесно – с 2, 4 или 6 части. Щом детето започне да ги подрежда с лекота и развие автоматизъм, можете да преминете към следващ, с повече и по-сложни елементи . След навършване на 4-годишна възраст са подходящи и 3D пъзелите , които, след като бъдат наредени, могат да се използват като прекрасно допълнение към домашния интериор .

Пъзелът е творческа игра, която развива логическото мислене, концентрацията, паметта, търпението и въображението . Заниманията с него влияят положително и върху моториката на детето. Реденето на пъзел е рeлаксираща игра , в която децата са партньори с родителите си, което допълнително поддържа връзката помежду им.

Играчките са важна част от развитието на детето, а пъзелите са едно от най-любимите детски забавления. Те се предлагат в множество разновидности и са подходящи за деца още от първата им година . За първи пъзел препоръчваме да изберете такъв с максимум 4 – 6 части или дървен, при който детето поставя отделните елементи в дупчици. Също така може да заложите на пъзел с кубчета . Важно е да обръщате внимание на етикета, който указва подходящата възраст, за която е предназначен, както и да имате предвид индивидуалното развитие на своето дете .

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими