Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 67 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Пъзели

Показани са 1-20 от общо 83 артикул(а)
3D пъзел, кон Toi-Toys 251329
Trustpilot stars

3D пъзел, кон

Toi-Toys
Редовна цена
-20%
29,99 лв Цена 23,99  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са важна част от развитието на детето, а пъзелите са едно от най-любимите детски забавления. Те се предлагат в множество разновидности и са подходящи за деца още от първата им година. За първи пъзел препоръчваме да изберете такъв с максимум 4 – 6 части или дървен , при който детето поставя отделните елементи в дупчици.  Също така може да заложите на пъзел с кубчета . Важно е да обръщате внимание на етикета, който указва подходящата възраст, за която е предназначен, както и да имате предвид индивидуалното развитие на своето дете.

Пъзелът е творческа игра, която развива л огическото мислене, концентрацията, паметта, търпението и въображението. Заниманията с него влияят положително и върху моториката на детето . Реденето на пъзел е ралаксираща игра, в която децата са партньори с родителите си, което допълнително поддържа връзката помежду им.

За първи пъзел изберете нещо много лесно – с 2, 4 или 6 части. Щом детето започне да ги подрежда с лекота и развие автоматизъм , можете да преминете към следващ, с повече и по-сложни елементи. След навършване на 4-годишна възраст са подходящи и 3D пъзелите, които, след като бъдат наредени, могат да се използват като прекрасно допълнение към домашния интериор. 

Съобразете покупката на пъзела с годините на детето си. Неслучайно на всички опаковки е указана възрастта, за която са подходящи – размерът на частите и материалът, от който са изработени, са съобразени не само с интелектуалното, но и с физическото развитие на детето . Основната цел е да се гарантира безопасността (ако парченцата са по-малки, могат да бъдат погълнати и да задавят вашето мъниче). 

Някои марки пъзели предлагат „килимче“ за редене на частите, лепило и рамка. Лепилото и рамката ви позволяват да оформите вече наредения пъзел като картина , която да закачите в детската стая и да ви радва по-дълго. Килимчето за пъзели е изключително удобно допълнение , тъй като с негова помощ можете да съхраните недовършения пъзел , както и да го пренесете, без да разместите частите.

Играчките са важна част от развитието на детето, а пъзелите са едно от най-любимите детски забавления. Те се предлагат в множество разновидности и са подходящи за деца още от първата им година . За първи пъзел препоръчваме да изберете такъв с максимум 4 – 6 части или дървен, при който детето поставя отделните елементи в дупчици. Също така може да заложите на пъзел с кубчета . Важно е да обръщате внимание на етикета, който указва подходящата възраст, за която е предназначен, както и да имате предвид индивидуалното развитие на своето дете .

Пъзелът е творческа игра, която развива логическото мислене, концентрацията, паметта, търпението и въображението . Заниманията с него влияят положително и върху моториката на детето. Реденето на пъзел е рeлаксираща игра , в която децата са партньори с родителите си, което допълнително поддържа връзката помежду им.

За първи пъзел изберете нещо много лесно – с 2, 4 или 6 части. Щом детето започне да ги подрежда с лекота и развие автоматизъм, можете да преминете към следващ, с повече и по-сложни елементи . След навършване на 4-годишна възраст са подходящи и 3D пъзелите , които, след като бъдат наредени, могат да се използват като прекрасно допълнение към домашния интериор .

Съобразете покупката на пъзела с годините на детето си. Неслучайно на всички опаковки е указана възрастта, за която са подходящи – размерът на частите и материалът, от който са изработени , са съобразени не само с интелектуалното, но и с физическото развитие на детето. Основната цел е да се гарантира безопасността ( ако парченцата са по-малки, могат да бъдат погълнати и да задавят вашето мъниче ).

Някои марки пъзели предлагат „килимче“ за редене на частите, лепило и рамка. Лепилото и рамката ви позволяват да оформите вече наредения пъзел като картина, която да закачите в детската стая и да ви радва по-дълго. Килимчето за пъзели е изключително удобно допълнение, тъй като с негова помощ можете да съхраните недовършения пъзел , както и да го пренесете, без да разместите частите.

Свързани блог публикации

За изграждането на тези комплекти пъзели са виновни световни марки, имали честта да превърнат това занимание в цяло изкуство. Те създават своите зашеметяващи модели с пълна пара находчивост, съвършена структура и много вълнуващ дизайн. Avengers, Disney, Cars, Ravensburger, Ugears (създателят на 3D механичния пъзел) са само една част от творците на тези шедьоври за сглобяване.

Говорейки за 3D механични пъзели накратко, те представляват дървени пъзели, които оживяват под действието на механиката. Чрез самостоятелно сглобяване, с помощта на движещи се части, моделите се превръщат в атрактивни предмети с интересни функции. Те са истински прототипи на емблематични модели древни плавателни съдове, парни локомотиви, коли, двигатели, календари, детски платноходки, часовници, животни  и други предмети, изработени с прецизност в детайлите, което допринася за по-лесно трансформиране на пъзела до завършен модел.

Предложенията на Kidso за пъзели  от картонени сегменти за сглобяване е невероятно, цветно и много интригуващо и съществува и в невероятен 2D и 3D дизайн със светеща основа. Те съдържат различен на брой части и интерпретират любими анимационни герои от филмови и комиксови поредици, животните по света, красиви митични създания, строителни машини, световни забележителности и паметници, карти на света, красиви пейзажи и с много други завладяващи съзнанието на децата картини. В съдържанието им влизат различни проекции на изображения, като с това може да избирате между 2в1, 3в1, 4в1, и 5в1 модели.

За изработката на съвършените пъзели, подходящи за деца над 1-годишна възраст, са вложени висококачествени материали, съобразени с детската безопасност и умения. Чрез конкретно редене децата ще усъвършенстват своите двигателни и координативни способности. Ще усвоят важни социални техники и образователни познания, които да прилагат в училище и друга среда. Тези пособия за игра са предпоставка за развитието на техните сръчност, креативност , творческо и логическо мислене.

Необходим е постоянен родителски надзор, поради наличие на дребни части и опасност от тяхното поглъщане.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими