Филтриране по

Гипс

Не са открити продукти

Холандската компания SES Creative има дълги години опит в произвеждането на креативни и образователни играчки за детското въображение и развитие. В нейния обсег влизат създаването различни продукти за стимулиране на сръчността у децата и за изграждане на качествено и продуктивно хоби под формата на невероятна игра. Те следват нормираните правила на стандарт и ще подарят на детето ви нов свят за забавление.

Kidso ви предоставя разнообразни комплекти на гипсови отливки и гипс за оцветяване, предназначени за деца над 5-годишна възраст. Необходимостта от фини движения ще помогнат на вашето дете да усвои важни координативни техники. Играта ще се превърне в нов вид усещане като децата ще трябва да импровизират и създават забавни форми чрез пластмасовите отливки, които да пълнят с гипсов материал. Детето трябва да смеси гипса с необходимото количество вода, след което да се впусне в създаване на интересни форми по своя усет и нестандартно мислене. Това ще стимулира не само въображението на децата, но и ще ги приучи към съсредоточеност и изпълнение на задачата до самия й край. Тяхната преценка ще се изостри и ще е готова за творчески и много вълнуващи преживявания.

Когато формичката изсъхне, вашия прецизен малчуган ще трябва да изкара от нея своята отливка и да я оцвети в какъвто пожелае цвят от безвредна и безопасна боя. Тя се отмива лесно и е  съобразена с безопасно съдържание. Освен с пъстри шарки, вашето дете може да декорира моделите с неонова боя, светеща в тъмното. След което, това чудесно произведение ще се превърне в приказна украса за стаята и ще радва своя малък създател.

Невероятните комплекти с бои и форми на плодове, сладоледи, животинки, коли и митични създания са прекрасна идея за подарък, с който ще впечатлите вашето дете и ще му предоставите дълги часове на забавна и креативна игра.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими