Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

50 лв. 51 лв.

Сладолед от пластелин

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Свързани блог публикации

Вашият предучилищник трябва да се ангажира всеки ден със забавни игри. Тяхното значение е съществено, тъй като по този начин се спомага за всестранното развитие на малките деца. С бързо отлитащото време скоро ще осъзнаете, че детето ви е готово за училище.

Преди да преминат към тази важна крачка е важно те да развият своите житейски умения. Това се осъществява именно чрез практикуването на разнообразни игри. Сред дългият им списък всъщност най-ефективни се оказват заниманията с пластилин.

Като един страхотен родител вие сте длъжен да насърчите вашият малчуган да проявява интерес в подобни игри. Все пак приспособлението притежава много повече ползи от колкото изобщо може да си представите.

Но преди да преминем към тях е важно да уточним, че трябва да разполагате с качествен и надежден пластилин. Едно от местата, където можете да се сдобиете точно с такъв е в Кидсо. Тук ще откриете широко разнообразие от пластилини в различни форми и марки.

Пример за това ще ви дадем с комплекта за приготвяне на сладолед. С тази малка фабрика вашето дете ще може да изготвя собственоръчно вкусни сладоледи създадени от не какво да е, а именно пластилин.

Той от своя страна е изключително надежден и здрав, гарантирайки ненадмината забава през целият ден. Комплекта се състои от множество компоненти, които са напълно безопасно, но въпреки това не оставяйте детето без надзор по време на игра.

Вашият дребосък расте със всеки изминал ден и неговото двигателно развитие е от решаващо значение на този момент. Играта с популярният продукт от друга страна ще му спомогне за натрупването на сила в пръстите и ръцете, а това би било от доста сериозна полза.

В резултат на това ще подготвите детето ви да държи молива и химикала по-рано от предвиденото. Силните пръсти са задължителни и ще бъдат предимство в живота. Красивият почерк често е свързван с по-силните мускули на пръстите, така че имайте това в предвид, докато разглеждате богатата гама на Кидсо.

Уверяваме ви, че ако изберете тях няма да съжалявате. Екипът на Кидсо се състои от редица професионалисти, които знаят от какво се нуждаят малките, за да разполагат с едно сигурно и надеждно бъдеще.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими