Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 23 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Аксесоари

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В тази категория са отделени катинари за заключване на велосипеди, триколки и тротинетки, звънци за тях, шишета за вода, кошници за багаж, звънци, фарове и задни светлини и други дребни аксесоари ?

В зависимост от това как Вие използвате велосипедите, триколките и тротинетките и в какви условия живеете – градска среда или в провинцията някои аксесоари ще Ви дадат големи удобства. Ако ходите да пазарувате заедно с детето си и трябва да оставите велосипеда, триколката или тротинетката пред супермаркета силно вероятно е да Ви е нужно заключване . Ако детето Ви кара по вело-алеи и това се случва до по-късните часове е необходимо да има фар на велосипеда си .

Както всичко свързано с велосипеда, триколката и тротинетката те трябва да са безопасни. От тях не бива лесно да се чупят малки или остри парчета, които да наранят детето в случай на падане или инцидент .

Ако те са от един и същ производител е много вероятно те да пасват и да се монтират лесно и точно на място. При аксесоарите с общо предназначение има доста уеднаквен стандарт и те пасват на повечето модели . Въпреки това, всеки производител би Ви препоръчал да използвате оригинални аксесоари .

Свързани блог публикации

В гамата от играчки на вашето дете е нужно да има разнообразие, за да може той/тя да поддържа своят интерес към тях. В това число включваме и принадлежностите за активност, като тротинетки или велосипеди. Значението им е съществено, тъй като активността върви ръка за ръка с пълноценното здраве.

Тези средства за предвижване са любими сред подрастващите малчугани и присъствието на поне едно у дома е напълно задължително. Разбира се обаче директното закупуването не е достатъчно. След като изненадате детето ви с тях е редно да добавите, както предпазна екипировка, така и няколко на брой аксесоара. 

С тях вие ще гарантирате неговата безопасност и най-вече удовлетворение. А за да бъдат тези два фактора на лице е нужно стоката да бъде само и единствено висококачествена. Точно такава ще успеете да откриете и на страницата върху която се разполагате точно в този момент.

Онлайн магазинът на Кидсо е здраво стъпил в тази сфера вече в продължение на няколко години. Техните артикули са напълно автентични, което всъщност е и доказуемо, имайки в предвид брандовете, които представят. Част от тях са на марките – Dino Bikes, Dino Toys и Avengers.

В каталогът им от продукти ще откриете следните видове аксесоари :

  • Звънче за колело
  • Сирена за колело
  • Велокатирнар
  • Полипропиленово шише за вода

Всеки един от тях е напълно съвместим с всяко едно превозно средство, независимо дали е велосипед или триколка. За производството им производителите са използвали доброкачествени елементи, отличаващи се с видна здравина и дълготрайност. В допълнение към това те са напълно безопасни за употреба от малчуганите.

Гласувайки им доверие вие ще дадете възможност на вашето дете да прибави нови украшения, които всъщност са и доста функционални. Цената на която ще ги откриете е крайно приемлива, така че в това отношение не сте ощетени и то никак. Въпреки това с наближаването на пролетно-есенният период тяхната популярност се увеличава значително.

Именно поради това ви съветваме да се задействате сега. Чакането до последният момент е нож с две остриета, тъй като е възможно да попаднете на артикул, който е вече със свършващи бройки. Поръчайте на момента и се насладете на нашата експресна доставка. Тя се осъществява обикновено в порядъка на два работни дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими