Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
Сезон
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
59 лв. 253 лв.

Триколки с дръжка

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Триколката е отличен вариант за детски подарък. Тя допринася за развиването на координация на движението на ръце и крака при децата.

Ако искате да изненадате детето си и да му подарите безкрайни усмивки, разгледайте богатия асортимент от триколки в онлайн магазин Kidso. Там се предлагат различни видове триколки за деца: триколки с дръжки и без дръжки, триколки 3-в-1 и триколки 5-в-1. Снабдени са с редица екстри, които тяхната употреба от родителя лесна и предоставят безопасност за детето. Подходящи са за деца на възраст 18-24 месеца като има както за момичета, така и момчета.

Триколките могат да се управляват от детето или да се бута от възрастен. Допустимото тегло на детето при триколките е до 30 кг. Имат удобни технически характеристики и компактен и безопасен дизайн. Снабдени са със специални дръжки за родителски контрол, който може много лесно да контролира посоката на движение на предното колело. Екстрите им включват отварящ се предпазен борд, сгъваеми сенници с прозорчета, регулиращи се дръжки, както и 3 позиции на височината, предпазни бордове, които могат да се отварят отпред и 3-точков предпазен колан, който дава стабилност и защитава детето. Седалката може да бъде обърната по посока на движението или с лице към родителя. Кормилото им е с удобни дръжки, звънец и огледало. Седалката може да има различни положения, както и има опция поставката за крачета се прибира навътре. По размери триколките могат да варират. Предлагат се в размери в разгънато положение 91 см до 120 см. , 112 х 53 х 97 см.

Моделите триколки са с добавени удобна регулируема облегалка и седалка и имат скрит вътрешен механизъм за родителски контрол на предното колело, бутон за завъртане на седалката. Триколките имат също меки седалки с тапицирани облегалки с ергономичен дизайн, предпазен гриф, сгъваема поставка за крачета, даваща удобство на детето. Олекотеното им тегло позволява лесно пренасяне от родителя. Аксесоарите им включват пластмасов кош за съхранение, несесер за съхранение, малък преден кош за практично съхранение на вещи, клаксон тип тромба.
Материалът, от който са изработени колелата им, е качествена EVA пяна.

Предимството на триколките е, че могат да се трансформират в колела за баланс, които да се ползват от децата, когато пораснат. Първоначално се препоръчва детето да се учи да управлява играчката под инструкциите и контрола на възрастен, докато свикне само да я управлява. Триколките за деца са внос от страни като Швейцария, както и има триколки българско производство. Произведени са от световноизвестни марки като Kikaboo,Lorelli,Chipolino, които следват всички стандарти за качество при детските играчки. (Не открих информация за гаранции)

Продуктът е добавен към желани продукти