Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

79 лв. 549 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Всички велосипеди

Показани са 1-20 от общо 67 артикул(а)

Свързани блог публикации

Независимо от възрастта на вашето дете вие задължително трябва да го въведете в изкуството на управлението на велосипед. Тези двуколесни средства за придвижване представляват толкова важна частица от тяхното развитие.

Научавайки се да управляват успешно велосипеда, децата изграждат самочувствие и ниво на самооценка. По този начин те ще бъдат по-подготвени за следващите етапи от своя живот, знаейки, че са способни на всичко.

Изключвайки този факт най-важното е, че те ще се наслаждават на изключително забавно ежедневие благодарение на колелата. С тях детето ви ще може да се весели заедно със своите приятели, които също ще бъдат колоездачи.

Активният начин на живот е нещо с което малчуганите трябва да бъдат запознати още от ранна възраст. Вие като родител сте длъжен да му представите тази страна на живота, за да ги предпазите от нездравословните навици, които са тенденция при малките деца.

Както казахме карането на велосипед е един стимулиращ начин, който подпомага за осъществяването на тази цел. Преди това обаче трябва да се уверите, че приспособлението е от високо качество и заедно с това е напълно безопасно за експлоатация.

Ако не знаете от къде точно да се сдобиете с такива ви съветваме да се доверите на Кидсо. Те разполагат с богат каталог от колела, които са пригодени за дечица на всички възрасти. Освен това продуктите им са изградени от най-актуалните елементи, тъй като се произвеждат от водещи световно марки.

Това от своя страна означава, че те са иновативно олекотени и най-вече надеждни. Ниското тегло ще позволи на малките да се справят с пренасянето или изправянето на велосипеда. В комбинация към това те разполага и със стилен външен дизайн, който ще отличи вашето дете значително.

Цените варират в широк диапазон от 80 лв. до 226 лв., но въпреки това е напълно възможно да откриете перфектният продукт в средата. По отношение на доставките е важно да упоменем, че срока им за доставяне не надвишава повече от 1-2 дни.

Специфичното при Кидсо, което не се среща почти в никой друг онлайн магазин е, че всички продукти независимо дали са с ниска или висока цена притежават ненадминато качество. Това от своя страна ще ви остави приятно изненадани, така че определено си заслужава да им гласувате доверие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими