Инструменти за пясък Камион, 8 части

MT381674
Trustpilot stars
Цена: 15,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 23 х 19 см
Тегло на продукта: 0.3 кг
Комплектът съдържа: Камион, лейка, 2 инструмента и 4 формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Лопатка, гребло, лейка, камионче и четири форми за пясък с морски мотиви – това е предложението на GT, гарантиращо пъстрота и разнообразие в летните игри на открито.

Комплектът от осем части е подходящ за широк възрастов диапазон, започващ от най-малките деца около тригодишна възраст. Той е изработен от подходяща за целта закалена пластмаса, която не променя свойствата си при продължителен досег с преки слънчеви лъчи, сладка и солена вода. Това гарантира дълго и ползотворно използване на комплекта както на морския бряг, така и в градината или пясъчника на детската площадка.

Формите на комплекта са безопасни както по форма, така и по състав и са изработени в съответствие с всички изисквания за качество на аксесоарите за деца.

Ползи: Освен, че стимулира творческото мислене, играта с пясък насърчава и физическото развитие на най-малките. Мускулните групи се развиват и тонизират по естествен начин, докато детето развива умения копаейки, изсипвайки, пресявайки, изгребвайки и почиствайки пясъкът с приложените в комплекта разнообразни компоненти.

По време на играта с пясъчните принадлежности се подобряват координацията между очите и ръцете, контрола върху малките мускули и фината моторика. Множество на брой научни изследвания потвърждават връзката между фината моторика и ускореното развитие на говорните умения. Именно затова, играта с пясък, наред с други подобни занимания, се препоръчва от специалистите с цел ускоряване на процеса по вербализиране на мислите, чувствата и емоциите, занимаващи детето в периода му на израстване.

Активното участие на родителя в пясъчната игра също е отличен начин за прекарване на качествено време заедно с детето, за обогатяване на неговите изживявания и пълноценна лятна почивка, далеч от прозата на ежедневието.

Румяна Попова
2020-07-10 11:15:00
Comment rating
Много ми допадна този камион пълен с различни инструменти и формички. Учим се да го товарим с пясък, да го разтоварваме, с лейката поливаме, за да намокрим и правим формички... Освен физическа активност, развива и мисленето.Изключително полезна и занимателна покупка.

Ренета Иванова
2020-07-06 12:02:00
Comment rating
Когато купувам играчки на детето ми , винаги се старая да са максимално безопасни. Този комплект е лек, със заоблени форми, създава усещане за сигурност и не се притеснявам, че хлапето ми ще се нарани.

Надежда Русева
2020-07-04 15:17:00
Comment rating
Имам момче и момиче, а този комплект е подходящ и за двамата. Обикновено, като избирам играчки -трудно откривам подобна възможност. Понякога си делят частите, а понякога заедно игарят.Много е практичен.

Сребрена Бикова
2020-07-02 14:55:00
Comment rating
Племенника ми често гледа предаванията за големите камиони по научнополулярните канали, подарих му този камион и вече не седи пред телевизора. По цял ден изкачва трудно достъпни места с тази машина :)

Елеонора Неделева
2020-07-02 09:01:00
Comment rating
При покупка винаги се съобразявам с цената и сега не направих изключение. С този продукт ударих в десетката, както се казва откъм цена- качество.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими