• Намалена цена

Инструменти за пясък Количка, зелен, 10 части

MT381690_green
Trustpilot stars
Цена: 12,03  лв
14,49 лв
Спестявате 2,46 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Унисекс
Цвят Зелен

Възраст: 3+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 46 х 23 х 18 см
Тегло на продукта: 0.7 кг
Комплектът съдържа: Количка, кофичка, лейка, сито, 2 инструмента, 4 формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този комплект на GT включва всичко необходимо за възможно най-разнообразна и пълноценна игра на плажа или в градината – от кофичка с лопатка и формички, до лейка и градинска количка.

Десетте отделни компонента на комплекта са подбрани така, че да комбинират разнообразна функционалност с ярък и вълнуващ дизайн. По този начин те спомагат както за сензорното, така и за моторното развитие на детето, осъществени по възможно най-правилния начин – чрез занимателна игра на открито.

Въпреки броя на играчките в него, комплектът остава лек, компактен и мобилен. Той може лесно да бъде пренасян в чантата до всяка една дестинация – от морския бряг до квартална пясъчник.

Ползи: Използвайки различните части на количката с играчки за пясък на GT, детето ще се забавлява по редица начини и ще развива множество важни за възрастта си умения. Пълненето на формите и създаването на пясъчни фигури стимулира въображението, пространственото мислене и фината моторика. Същевременно, лейката за поливане и другите градински принадлежности могат да научат детето на концепцията за грижа и постоянство, особено ако родителят се намеси и организира занимания като засаждане или поливане на цветя например.

Всички играчки в комплекта са изработени от лека и здрава пластмаса, боядисана с безвредни оцветители и създаваща безопасни за здравето на детето форми – без остри ръбове, подвижни частици и неподходящи за възрастта елементи. Играчките са подход     ящи и за най-малките момичета и момчета около и над тригодишна възраст, които вече могат да се заиграват с пясък по целенасочен и занимателен начин.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими