Биберон тип залъгалка Disney, 6+ месеца, 1 бр.

10733077
Trustpilot stars
Цена: 4,60  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг

Изработена от висококачествен каучук.

Биберон-залъгалка с ортодонтска форма.

Модел: Disney
Възраст: 6+ месеца
Пол: Унисекс
Форма: Ортодонтска
Материал на залъгалката: Каучук
Съдържание: 1 бр.
Безопасност: Дръжка с предпазен пръстен
Не съдържа: BPA
Могат да се стерилизират: Да
Възможност за почистване в съдомиялна машина: Не
Държава на произход: Германия
Допълнителни характеристики:

Залъгалките NUK Disney Mickey Mouse са декорирани с мотиви от филмите на Дисни и героите Мики и Мини.  Те радват всеки малък фен.  Анатомичния предпазител на залъгалките е създаден така, че да не оставя следи върху устата на бебето, когато е легнало по очи или настрани.  Дръжката е направена от висококачествена пластмаса и е удобна за хващане дори и от най-малката детска ръка.
Бибероните от каучук/латекс се характеризират с по-висока еластичност и по-голяма издържливост (дори бебетата със зъби ги късат трудно).  Те са естествен материал, много мек и в същото време еластичен.  Залъгалките от каучук/латекс не се наелектризират.  По тази причина по тях не полепва прах.  Препоръчва се на период от 1 до максимум два месеца залъгалките от каучук/латекс да бъдат подменяни.

Бебетата ежедневно виждат и чуват нови и непознати за тях неща.  В опознаването на новия свят залъгалката е техен надежден приятел, който им дава сигурност.  Тя успокоява бебетата – те се отдават на сученето, което е техен естествен инстинкт.
Залъгалките на NUK пасват на бебешката уста.  Те са моделирани по зърното на майката по време на кърмене и за това са много удобни за смукане.  Проектирани са да са тънки и тесни, за да намалят напрежението върху зъбите и челюстите на бебето.  Формата им позволява на езика да има достатъчно пространство, за да се движи спокойно и възпроизвежда естествените си движения при сучене.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими