• Намалена цена

Гуменки с щампа щита на Avengers за момче

1608760000002
Trustpilot stars
Цена: 11,99  лв
19,99 лв
Спестявате 8,00 лв
Спестявате 40%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.2 кг

  • Държава на произход: PRC
  • Материал горна част: текстил и изкуствени материали
  • Материал вътрешна част: текстил
  • Материал подметка: изкуствени материали
  • Закопчаване: велкро
  • Стил: Спортен
  • Цвят: Син
  • Сезон: Пролет/Лято/Есен
  • Година: 2019
  • Пол: Момче

Веднъж щом вашият малчуган проходи вашите приоритети трябва задължително да се прехвърлят към закупуването на качествени и надеждни обувки.  С тяхна помощ той ще може да услови правилната походка, докато едновременно изпитва неописуемо удобство.

Подходящите приспособления са от особено важно значение за подрастващите, тъй като са свързани с тяхното развитие. Избягвайте да закупувате такива, чиито качество е неизвестно и съмнително. Това може да бъде крайно опасно за здравето и благополучието на вашето дете.

Вместо това се доверете на предлаганият от нас артикул. Гуменките разполага с брилянтен дизайн, а относно тяхната същина ще споменем няколко подробности с които се надяваме да променим вашето мнение и гледан точка.

 

 

Ползи:

 

 

Симпатичните обувки притежават превъзходен дизайн. Те са собственост на марката производител – Kiabi, така че качеството им е безкомпромисно добро. За изграждането им са използвани високо класни текстилни материи, които се оказват изключително надеждни.

Разполагаме с множество размери от които можете свободно да избирате. Винаги вземайте такъв, който точно отговаря на стъпалото. По този начин малкият ще може да изпита напълно всички преимущества от продукта.

Като цяло те са следните няколко вида и определено не са за изпускане :

  • Удобство и мекота
  • Стил
  • Лекота
  • Защита

Артикулът ни е доста функционален. Можете да го използвате, както за ежедневието, така и за по-официални събития. Неговата материя не причинява спарване и следователно малчуганът ви ще бъде свеж през цялото време.

В случай, че забележите лекотата на гуменките не се тревожете. Олекотяването се прави с цел, за да може децата да се чувстват свободни, когато се движат. В противен случай тежестта би оказала негативно влияние върху техните все още развиващи се ходила.

По отношение на поддръжката ви съветваме да се информирате от указанията, които пристигат с продукта. Побързайте и се възползвайте сега от него, докато все още е на възхитителната промоционална цена.

Яна Накова
2020-07-06 17:22:00
Comment rating
Търсех обувки на сина ми за детската градина и попаднах на този модел. Външния им вид ми хареса и ги поръчах. Когато ги доставиха и синът ми ги обу каза, че са удобни и много добре пасват с любимите му дънки. Така че изборът ми беше правилен.

Велка Бинова
2020-07-04 23:23:00
Comment rating
Харесвам много обувки, но за съжаление се сблъскваме с необходимостта от връзване на връзки. Този проблем тук не стои. Това за мен е основното предимство на тези гуменки, а то е важно за самостоятелността на детето.

Ралица Иванова
2020-07-03 16:09:00
Comment rating
Моят син е почитател на поредицата на Marvel. Явно се мисли за капитан Америка. Но коя майка не би удволетворила желанието на детето си и така поръчах гуменките с щампа щита на Avengers. От тогава той просто лети с тях.

Армине Т.
2020-07-03 07:14:00
Comment rating
Исках да купя обувки за моето момченце, които да са леки, а в същото време стабилно да поддържат глезена на детето. От огледа на обувките останах с впечатление, че са точно такива. Поръчах ги, за което допринесе и цената, и се убедихме в удобството им.

Евгения Пенева
2020-07-02 02:44:00
Comment rating
Много често изделия със запазена марка са на безбожно високи цени заради авторските права. Тези гуменки със знака на Marvel Avengers са достатъчно добро качество и все пак са на повече от достъпна цена. За мен, като майка на две момчета, това беше причината да поръчам два номера и за двамата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими