Кола за яздене, болид

10157
Trustpilot stars
Цена: 45,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 2.6 кг

Кола-болид в червен цвят

Подходяща за деца до 3 години.

Размер: 62 х 32 х 40 см.

Години: 1-3 години
Тип игра: за яздене
Цвят: червен
Сезон: Всесезонен
Пол: Момче
Батерии: не
Допустимо тегло: 25 кг
Серия: болид
Размер: 62 х 32 х 40 см
Развива: моторния апарат и координацията
Тегло на продукта: 2.6 кг
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Количката наподобява болид от Формула 1 и е декориран с тематични стикери.
ПОЛЗИ:

Играчките за яздене са първа стъпка към двигателнната култура на детето.  За да се овладее карането на велосипед, количка и т.н. по-късно има два елемента, които следва да се усвоят – балансирането и въртенето на педали.  Играчките за яздене фокусират детето върху балансирането.  Така ученето става по-лесно.

За да са активни с някакъв тип превозно средство, на децата им е нужно опростено средство, което да отговаря на тяхната физика и възможности и в същото време да развива техните умения.  За да покрият тези изисквания са изобретени играчките за яздене.
С тях децата развиват своята сила и координация.  Те използват своите рамене и крака, за да се движат.  Така се развива сила, координация и двигателни способности.  С тези играчки в допълнение децата се научават да балансират.  Те все още достигат пода с крака, но въпреки това все по-често, докато играят, балансират самостоятелно.

Играчките за яздене са по-ниски.  Детето е по-близко до земята.  Дори и да падне, това се случва от ниско.  Детето „засилва“ играчката със собствените си крака.  Така то определя „комфортната“ си скорост само и вероятността от сблъсъци и падания с висока скорост намалява.  Така се възпитава усещането за бързо и бавно, както и каква е безопасната скорост във всяка различна игрова ситуация.  Подобно умение е ключово, за бъдещата безопасност на детето.

С играчките за яздене детето развива и представата си за близо и далеч.  То се научава и да заобикаля препятствия.  Първоначално в играта, най-често у дома, на закрито, детето често се блъска в стени, врати, играчки или други предмети.  Колкото по-дълго играе и свиква с играчката за яздене, детето развива умението си да заобикаля предмети и да се справя с препятствия.  Ранното развитие на това умение по-късно му помага да управлява велосипед и в последстие всякакви други средства за придвижване.
Не забравяйте – освен изброените по-горе ползи има една основна причина детето да има играчки за яздене – ЗАБАВНО Е!

 

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими