Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

478 лв. 1282 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Луксозни колички

Показани са 1-20 от общо 33 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Комбинираната количка (наричана още „модулна“) е, най-просто казано, детска количка, състояща се от няколко части. Обикновено тези модели разполагат с набор от допълнителни функции , както и най-важното – възможността да се трансформират.  Основните съставни части на модулните колички са летен кош, зимен кош (наричан още „кош за новородено“), както и столче за кола . Модулните детски колички са здрави, стабилни и осигуряват комфорт на детето. Освен че се трансформират, те са съвместими с всякакъв вид приспособления и аксесоари , което ги прави изключително популярни, тъй като лесно се адаптират към нуждите на растящото дете. През първите 6 месеца от живота си бебето може удобно да си лежи в зимния кош, а след като поотрасне малко и телцето му укрепне , можете да смените коша за новородено и да поставите летния Седалките на почти всички модели могат да се обръщат, така че в зависимост от необходимостта да поставите детето с лице към вас или по посока на движението. Има варианти на комбинирани колички, при които разполагате с един постоянен (неотстраним) кош , който позволява да бъде пригоден или като кош за новородено или като летен.

Комбинираните колички от типа „2 в 1“ включват бебешката количка , която неизменно върви с летен кош , както и кош за новородено, който може да се поставя на мястото на летния според нуждите на мъника. Благодарение на удобния матрак и високите странѝци кошът за новородено предлага добра защита и изключителен комфорт на малкото ви съкровище през първите шест месеца от живота му. Когато се разгъне в хоризонтална позиция , той се превръща в удобно легло, което ще позволи на бебето да спи навсякъде , независимо от обстоятелствата (напр. ако ви се наложи да пренощувате някъде извън дома) . Някои от моделите имат дъгообразни крака, които превръщат коша в люлка за приспиване или игра. Кошът за новородено може да е изработен от плат или от пластмаса . В първия случай дамаската обикновено е подсилена срещу атмосферните условия с вата . Предимството на този тип кошове е по-малкото тегло. Чрез изработката му от пластмаса обаче се постигат по-голяма здравина и изолация през студените месеци.  Размерът също е от значение. Уверете се, че кошът няма да е къс или пък тесен за вашето бебче. Имайте предвид, че трябва да бъде удобен и през 5-ия – 6-ия месец от живота му. 

Към всичко изброено по-горе за количките от типа „2 в 1“ се добавя столче за кола и така се получава количка тип „3 в 1“ . Освен за да осигурите на детето си безопасно возене, когато шофирате, включеното в комплекта столче за кола може да бъде прикрепено към шасито на количката за кратки разходки или когато сте излезли на пазар. Тази гъвкавост добавя едно допълнително удобство , което може да намерите само при този тип колички.

Притежават широк и комфортен кош , който позволява поставянето на бебето в различни позиции. Също така имате в ъзможност да извадите коша и така да пренесете детето, докато спи Комбинираните колички са проектирани така, че да можете да използвате количката както през първите 6 месеца, така и след това Освен здрави гуми и добро окачване , към модулните колички можете да добавяте безброй аксесоари , като сенник, комарник, поставка за чаша и др.

Обикновено модулните колички са по-тежки и по-обемни , което предполага известни затруднения при използването на асансьор или пък градски транспорт. Затова, преди да закупите определен модел, се уверете, че разполагате с достатъчно място за съхранение и че управлението не би ви коствало излишни усилия .

Свързани блог публикации

Магазин Kidso разполага с модели на детски колички за различните предпочитания като дизайн, цена и визия. На онлайн страницата се намират луксозни модели, които имат изтънчена и стилна линия. Те са висок клас превозни средства и ще осигурят нужните комфорт и усещане за сигурност у родителите и техните деца.

Артикулите са от различен тип като комбинирани 2 в 1, комбинирани 3 в 1 и модели за близнаци. Те са приложими за бебета от новородена и подрастваща възраст. Имат специално окачване на колела с амортисьори, което създава по време на возене  плавност на всякакви видове терени.

Предните колела са въртящи с възможност от фиксиране и застопоряване, а задните разполагат със спирачен механизъм. Имат функцията да се премахват лесно от висококачествено алуминиево шаси.

Обезопасени са с колани за придържане, премахващи се предпазни бордове и меки дамаски с подложки от висок клас дишащ и вентилиращ въздуха материал. Седалките са многофункционални с регулиращи позиции до пълно легнало положение за летните кошове и кошовете за новородени. Имат няколкопластов сенник от висококачествен материал с козирка с визьор.

Наличието на кош за кола, в зависимост от модела, е практично и лесно се прикрепя към рамата на количката, като разполага с удобна дръжка за пренасяне. Моделите разполагат с елегантни, ергономични, подплатени с еко кожа дръжки, лесни за употреба с една ръка и със система за лесно и бързо сгъване като някои могат да се съхраняват изправени с помощта на вградена степенка.

Произведени в съответствията с изискванията на международния стандарт, моделите залягат на изработка с висококачествени материали и дизайн със сертификат на качество. Може да избирате между модели с изчистен дизайн в цветовете или комбинирана палитра от различни съчетания, както и модели с флорални мотиви.

За изпълнението на високия клас модели в световен мащаб, магазинът е заложил на няколко знаменити марки като Chicco, Cybex, Chipolino, Cam, BebeDue, Graco и др.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими