Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

247 лв. 1282 лв.

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Комбинирани 2-в-1

Показани са 1-20 от общо 25 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Комбинираната количка (наричана още „модулна“) е, най-просто казано, детска количка, състояща се от няколко части. Обикновено тези модели разполагат с набор от допълнителни функции , както и най-важното – възможността да се трансформират. Основните съставни части на модулните колички са летен кош, зимен кош (наричан още „кош за новородено“), както и столче за кола . Модулните детски колички са здрави, стабилни и осигуряват комфорт на детето. Освен че се трансформират, те са съвместими с всякакъв вид приспособления и аксесоари , което ги прави изключително популярни, тъй като лесно се адаптират към нуждите на растящото дете. През първите 6 месеца от живота си бебето може удобно да си лежи в зимния кош, а след като поотрасне малко и телцето му укрепне , можете да смените коша за новородено и да поставите летния Седалките на почти всички модели могат да се обръщат, така че в зависимост от необходимостта да поставите детето с лице към вас или по посока на движението. Има варианти на комбинирани колички, при които разполагате с един постоянен (неотстраним) кош , който позволява да бъде пригоден или като кош за новородено или като летен.

Комбинираните колички от типа 2 в 1 включват бебешката количка , която неизменно върви с летен кош , както и кош за новородено, който може да се поставя на мястото на летния според нуждите на мъника. Благодарение на удобния матрак и високите странѝци кошът за новородено предлага добра защита и изключителен комфорт на малкото ви съкровище през първите шест месеца от живота му. Когато се разгъне в хоризонтална позиция , той се превръща в удобно легло, което ще позволи на бебето да спи навсякъде , независимо от обстоятелствата (напр. ако ви се наложи да пренощувате някъде извън дома) . Някои от моделите имат дъгообразни крака, които превръщат коша в люлка за приспиване или игра. Кошът за новородено може да е изработен от плат или от пластмаса . В първия случай дамаската обикновено е подсилена срещу атмосферните условия с вата . Предимството на този тип кошове е по-малкото тегло. Чрез изработката му от пластмаса обаче се постигат по-голяма здравина и изолация през студените месеци. Размерът също е от значение. Уверете се, че кошът няма да е къс или пък тесен за вашето бебче. Имайте предвид, че трябва да бъде удобен и през 5-ия - 6-ия месец от живота му.

Притежават широк и комфортен кош , който позволява поставянето на бебето в различни позиции. Също така имате в ъзможност да извадите коша и така да пренесете детето, докато спи Комбинираните колички са проектирани така, че да можете да използвате количката както през първите 6 месеца, така и след това Освен здрави гуми и добро окачване , към модулните колички можете да добавяте безброй аксесоари , като сенник, комарник, поставка за чаша и др.

Обикновено модулните колички са по-тежки и по-обемни , което предполага известни затруднения при използването на асансьор или пък градски транспорт. Затова, преди да закупите определен модел, се уверете, че разполагате с достатъчно място за съхранение и че управлението не би ви коствало излишни усилия .

Свързани блог публикации

Идеален избор на модел количка за разходка може да направите на страницата на магазина. Изключително практичен избор е комбинирания модел 2 в 1, който ще предложи максимален комфорт на всяко бебе.

Артикулите са с трансформираща се седалка в кош за новородени, посредством колани за някои модели, а други разполагат с кош с възможност за сваляне и обръщане или с удобно столче за кола с дръжка за носене и изключително лесни за монтиране. Подплатени са с удобна и мека дамаска от висококачествен текстил.

Разполагат с предпазен борд с възможност за премахване, предпазни колани и сенници с визьори за лесно наблюдение от родителя и регулираща се поставка за крачета. Колелата са с окачване, което създава плавно и безпроблемно движение и меко возене по всякакви повърхности. Предните колела са завиващи с възможност за застопоряване, а задните разполагат със спирачна система.

Имат функция да се свалят и почистват и са прикрепени към висококачествено, олекотено шаси от алуминий. Дръжката е ергономична, позволяваща лесно маневриране с една ръка с възможност за регулиране на височината. Количките имат система за сгъване, което ги прави практични за пренасяне и съхранение.

Изработени са от обезопасени и качествени материали с елиминирани вредни съставки по стандартите за качество и сигурност. Дизайнът е съобразен с безопасността на детето и е в меки цветови съчетания на различни мотиви. В комплекта влизат различни аксесоари, които могат да бъдат:

За трендовете, създали и предоставили този висок клас модели, може да се каже, че са световните лидери в производството на детски и бебешки стоки като Graco, Chipolino, Kikkaboo, Moni, Cangaroo, ABC Design и др.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими