Комплект 2 бодита и панталонки Динозаври за бебе

16628111
Trustpilot stars
Цена: 44,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Момче
Цвят многоцветен

  • Държава на произход: Виетнам
  • Закопчаване: тик-так копчета
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Пролет/Есен
  • Година: 2020
  • Пол: Момче
  • Материал: 100% памук
  • Ръкав: къс
  • Крачол: дълъг
  • Деколте: обло
  • Принт: животински

Допълнителни характеристики: Бодитата са основен елемент от гардероба на бебето, като предлагат много предимства.  Освен да го поддържат топло, плътното прилягане на костюма по тялото елиминира всякакви шансове за навлизане на студен въздух, осигурявайки допълнителен слой топлина. Бодито също предлага пълно покритие, предпазвайки кожата на бебето от всякакви раздразнения, които могат да бъдат причинени от шевове или други материали в дрехите.
Едно от най-значимите предимства на бодито е неговата защита от потичане на пелените. Тези инциденти могат да причинят неудобство, но бодито помага да се ограничи бъркотията и да се предотврати изцапването на дрехите на бебето. В допълнение, боди костюмът помага да се задържи пелената на място, особено когато става по-тежка защото е пълна. 
Друго важно предимство на бодито е ролята му като резервно облекло на бебето. Разливането и изцапването е често срещано явление в ранните месеци на бебето и наличието на боди отдолу улеснява смяната само на горния слой дрехи, без да се налага да сменяте цялото облекло. Предлагат се и много сладки и стилни боди костюми, които могат да се носят самостоятелно като риза, което го прави още по-универсални.
И накрая, бодито може да ви помогне да запазите пелената извън достъпа от любопитни малки ръчички. Бебетата често минават през фаза, в която обичат да си играят и да дърпат пелените си, но бодито помага да държите пелената недостъпна, предотвратявайки всякакви инциденти и гарантирайки, че бебето няма да го махне, разкъса и евентуално погълне части от пелената.
В заключение, бодитата са основен елемент от гардероба на бебето, осигуряващ комфорт, защита и гъвкавост. От поддържането на топлината на бебето до защитата на кожата му и запазването на пелената недостъпна, бодитата предлагат многобройни предимства за родителите и техните малки.
Carter's - комплект от 2 бр. бодита и 1 чифт ританки.  Изработени от 100% памук.  Бодитата са в зелен цвят и в бял цвят и са с къс ръкав. Декорирани са в цветни детски принтове.  Ританките са с ластик при глезените, решени в бяло райе. Имат зелена апликация, която кореспондира с цвета на едното боди.  Предназначени за носене през лятото.  Пазаруването в комплект винаги е по - изгодно.  Средната цена за един брой включен в комплект е винаги по - достъпна.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими