Комплект 2 в 1, футболна врата и баскетболен кош с включени топки

MT403269
Trustpilot stars
Цена: 29,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.5 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Възраст: 5+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: На футболна врата (В/Ш/Д): 55,5 х 88 х 45,5 см на баскетболен кош(В/Ш/Д): 85 х 40 см на баскетболна топка: ф 12 см на футболна топка: ф 14 см
Тегло на продукта: 1.300 кг
Комплектът съдържа: футболна ерата с мрежа, баскетболен кош с мрежа и стойка, футболна топка, баскетболна топка, ръчна помпа
Материал: Пластмаса/ гума
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики:Колкото повече – толкова повече“, казва Мечо Пух, когато си мисли за мед. Същото казваме и ние, когато говорим за мястото на спорта в живота на малките и подрастващи деца. Ето защо предлагаме на вниманието ви едно колкото елементарно, толкова и гениално решение – комплектът на GT, включващ баскетболен кош и футболна врата.

Баскетболният и футболният компонент на комплекта могат да бъдат сглобени както поотделно, така и заедно – в една обща конструкция. Към всеки от елементите е включена подходяща за спорта топка, както и по една здрава мрежа, пасваща перфектно на баскетболния кош и на футболната врата.

Ползи: Комплектът се състои от сглобяеми модули, които се свързват помежду си механично – без нужда от използване на специални инструменти или прилагане на особена сръчност. Конструкцията позволява както самостоятелно използване на баскетболния кош и футболната врата, така и консолидирането им в една обща, уникална по рода си спортна играчка, комбинираща двата компонента.

При самостоятелно използване на коша, в комплекта е включена специална куха основа от пластмаса. Тя следва да бъде напълнена с вода или пясък, за да се постигне стабилност на конструкцията както по време на игра, така и при излагане на неблагоприятни атмосферни условия. Всяка една от частите на комплекта може да бъде безпроблемно монтирана и демонтирана неограничен брой пъти – както на открито, така и на закрито.

Комплектът 2 в 1 за футбол и баскетбол е подходящ както за персонална употреба, така и за монтиране в различни частни и държавни заведения за деца – детски градини, занимални, парти центрове, спортни комплекси и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими