Комплект – 4бр. детски лопатки

HL108268
Trustpilot stars
Цена: 1,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 25 х 10 см
Тегло на продукта: 0.206 кг
Комплектът съдържа: 4 бр. лопатки
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Детските играчки за пясък до голяма степен могат да бъдат сравнени с детските чорапи – никога не са достатъчно, винаги част от комплекта липсва, а наличието им е абсолютно задължително през минимум половината време на годината.

Комплектът от 4бр. детски лопатки на Huale може в голяма степен да спомогне за разрешаването на тези драматични казуси. Три различни лопатки с вариращ цвят, големина и форма, в комбинация с едно пластмасово гребло – ето как детското щастие може да се заключи в нещо семпло и достъпно, а същевременно важно и ценно.

Всички части на комплекта са изработени от лека, но здрава пластмаса и обработени с безопасни бои, в съответствие с най-високите изисквания за качество.

Ползи:

Някои от най-очевидните ползи от играта с пясък, пръст или вода, са добре известни на повечето родители. Продължителната и отдадена „хипноза“ на детето и увлечението му в този тип игри помагат на възрастните лесно да се примирят с нацапаните дрехи и пясъка в косата. Кои са обаче предимствата на пясъчните занимания, за които значително по-рядко се замисляме?

Освен така силно жадуваните „пет минути тишина“, играта с кофичките и лопатките представлява добра възможност децата да се социализират и да кооперират помежду си – включително и най-притеснителните от тях. Играта в пясъка (в повечето случаи) е кротка, неинвазивна и създаваща минимални нива на стрес – именно затова тя често се използва като повод за приобщаване на дете в нова група и пропукване на ледовете в нова за детето обстановка.

Всеки родител на мало дете е болезнено наясно с факта, че лопатките просто никога не са достатъчно – както на плажа, така и на детската площадка. Ето защо, носейки повече от тези безценни аксесоари, Вие вероятно ще спестите сериозно количество дискомфорт както на децата, така и на другите родители. Защото допълнителната лопатка в задния джоб е атрибут на супергероите – не тези, за които сме мечтали, но тези, от които имаме нужда!

Параскева Кънчева
2020-07-09 18:02:00
Comment rating
Предстоеше ни почивка на морето с приятели. Семейството имаше две дечица и реших да поръчам за моите деца и другите деца лопатките. На плажа падна голяма веселба, построиха страхотни замъци и кули. Много сме доволни от покупката.

Илка Вачкова
2020-07-09 10:03:00
Comment rating
Детските играчки за пясък до голяма степен могат да бъдат сравнени с детските чорапи – никога не са достатъчно, винаги част от комплекта липсва, а наличието им е абсолютно задължително през минимум половината време на годината. Затова без да се замислям поръчах тези цветни лопатки.

И. Гюзелева
2020-07-05 19:35:00
Comment rating
За рожденият ден на синът ми получихме подарък от нашите кумове тези лопатки за игра на плажа заедно с комплект играчки за пясък, бански и хавлия. Синът ми най-много си хареса комплекта лопатки , отдавна искаше да има такива. Беше много щастлив и доволен от подаръка.

Р. Пешева
2020-07-05 10:55:00
Comment rating
Бърза доставка и на страхотна цена. Цветни като детството на всяко дете. А и в комбинация с нашите играчки за плажа се получи чудесен комплект.

В. Чешмеджиева
2020-07-04 11:25:00
Comment rating
Страхотни лопатки за плажа, поръчах ги на дъщеря ми и тя е много щастлива, най-вече че са три броя ще има за нея, мама и тати. Лопатките са неизменна част от всичките играчки на плажа, винаги са необходими.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими