• Намалена цена

Подводна маска и шнорхел - зелени

HL427043_green
Trustpilot stars
Цена: 8,29  лв
9,99 лв
Спестявате 1,70 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Унисекс
Цвят Зелен

Възраст: 6+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 43 х 14 см
Тегло на продукта: 0.280 кг
Комплектът съдържа: маска и шнорхел
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Този комплект от предпазна подводна маска и шнорхел има за цел да осигури надеждна защита за носа и очите по време на плуване, както и да позволи по-продължителен престой под водата по време на гмуркане.

Очилата и шнорхелът са изработени от здрава пластмаса и висококачествен, мек и гъвкав силикон. Подборът на материали за изработка има за цел да предостави възможно най-добро съотношение между цена и качество – така Вие избирате комфорт и надеждност без да натоварвате бюджета си със закупване на професионални плувни аксесоари.

Комплектът е предназначен за използване от деца над шестгодишна възраст, а регулируемите силиконови елементи позволяват гъвкавост по отношение на желания размер.

Ползи: Дизайнът на защитната маска осигурява широк визуален спектър и по-пълноценно възприемане на заобикалящата среда в пълнота. Този наглед дребен детайл е изключително важен и може значително да подобри представянето на детето по време на практикуване на водни спортове, както и да подобри изживяването му докато се гмурка и изследва подводния свят.

Комплектът от подводна маска и шнорхел за гмуркане на Huale е лек, гъвкав и удобен за носене. Той има уникална регулируема катарама с ергономичен дизайн, позволяващ бързо настройване на персонализиран размер според обиколката на главата на детето.

Както маската, така и шнорхелът са изключително удобни и напълно безопасни за употреба. Закалената пластмаса не е застрашена от счупване под налягането на водата, а материалите за изработка са напълно безвредни за детското тяло и кожа. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими