Комплект за бебе

ZY3837
Trustpilot stars
Цена: 24,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.4 кг
Цвят многоцветен

  • Държава на произход: Индия
  • Закопчаване: тик-так
  • Цвят: Многоцветен
  • Пол: Момиче
  • Материал: 100% памук
  • Ръкав: къс
  • Крачол: къс
  • Деколте: овално
ZY KIDS Комплект за бебе за момиче.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
ПОЛЗИ:

Анцузите са създадени като спортен комплект от две части – панталон и горна част тип блуза.  В зависимост от спортовете, за които са предназначени са разработени различни кройки и материи.  На следващ етап анцузите и спортните панталони започват да се брандират в цветовете на различните национални отбори или спортни клубове.  Заради желанието на феновете да принадлежат към определена общност, дизайните еволюират и стават по-красиви и разпознаваеми.  С развитието на уличната мода и поп културата, анцугът се превръща в ежедневна дреха.
Това е дреха за спорт, проектирана и създадена от материи и във форми, които гарантират удобство и свобода на движенията.  Децата са активни, обичат да играят.  За игрите вън и вътре е нужен максимален комфорт.  Анцугът е добро решение.
Анцузите са проектирани да са удобни и практични.  Кройките им са направени така, че да гарантират свобода на вдиженията, да се обличат и събличат бързо и лесно.  Не е случайно, че почти никога няма да откриете копче за закопчаване във анцуг.  Платовете от които са правят тези дрехи също са внимателно подбрани.  Те винаги са олекотени – отново заради свободата на движение, в повечето случаи са памучни материи, които попиват телесната влага или изкуствени текстили, които са дишащи, за да не задържат пот в тялото.
Все по-често модните тенденции вадят анцуга от традиционното му „амплоа“ на дреха за спорт и го превръщат в дреха за ежедневието.  И това не се приема като екстравагантно, а по-скоро като практично решение – удобна дреха, която не е претенциозна, не се мачка, пере се лесно.
Без значение дали е активен спортист или не детето Ви винаги ще се чувства добре в анцуг.  Ще може да е активно, без да усеща каквито и да било ограничения от дрехата.  Това е и практично решение.  Много често в детските градини поставят изискване към родителите на по-малките деца да идват облечени със спортни блузи и панталони, да нямат копчета, които да ги затрудняват. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими