Комплект за игра с пясък и вода – жълт

HL401786_yellow
Trustpilot stars
Цена: 3,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 22 х 16 см
Тегло на продукта: 0.300 кг
Комплектът съдържа: кофичка, лейка, лопатка и формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Без значение дали ще играе в градината, в пясъчника или на брега на морето – Вашето дете ще се влюби в шарения и многофункционален комплект за игра с пясък и вода, съдържащ шест различни части.

Комплектът предоставя разнообразни опции за забавление – от поливане на цветя с помощта на специална малка лейка, до изработване на пясъчни формички, копаене в пясъка или строене на големи пясъчни крепости.

Комплектът е изработен от 100% безопасни материали, в съответствие с изискванията за качество на детските играчки. Той се откроява с атрактивен дизайн и е подходящ за използване от деца около и над тригодишна възраст.

Ползи: Комплектът за игра с пясък и вода на Huale предполага съвместяване на различни ползи за развитието на детето, предвид разнообразието на включените части.

Кофичката за пясък с два вида лопатки е абсолютна класика в плажната игра. Тя може да се пълни, изсипва и пренася, служейки за построяване на различни по форма и големина пясъчни замъци. Кофичката и лопатката са подходящи за не само за игра на плажа, а също така в детските пясъчници и градските детски площадки, в парка, в градината, или на двора.

Играта с пясък, включваща кофата и формичките, би могла да бъде както занимателна, така и полезна за умственото и физическо развитие на детето. Тя спомага за прецизирането на неговата фина моторика, въображението му, пространственото му мислене и сензорните му възприятия.

Включената в комплекта лейка предполага още една отлична възможност за сензорни занимания, а именно – играта с вода. И ако водните пистолети предлагат една по-лудешка и грубовата водна игра, то лейката балансира, предлагайки решение как с водата да се играе внимателно, спокойно, и дори възпитателно. Поливайки своята (била и въображаема) градинка с лейката, детето ще се научи да полага грижи за нещо и да се радва на неговите резултати.

В. Арсова
2020-07-11 14:43:00
Comment rating
Комплектът е идеален за всякакви игри. Купихме го по-скоро за пясъчника на площадката, където играе синът ми, но той започна да си го носи и в детската градина. С този комплект детето може да си играе само без проблем, дозстатъчно занимателен е. Препоръчвам!

Г. Георгиева
2020-07-10 19:15:00
Comment rating
Много хубав комплект, идеален е за плажа и е напълно достатъчен за дъщеря ми, има всичко необходимо за да прави пясъчни замъци. Най-доволна съм от начина по който изглежда, различава се от лопатките на другите деца и за две седмици на морето, детето ми не успя да ги изгуби.

Ивайла Вутова
2020-07-10 10:41:00
Comment rating
Надмина очакванията ми що се отнася до издръжливостта. На тази цена според мен няма по-добър продукт. Има лопатки, формички, кофичка, общо взето всичко, което обикновено купувам по отделно. Най-важното за мен е, че децата ми го харесват и държат винаги да го носим на плажа.

Мартина Колева
2020-07-09 16:00:00
Comment rating
Купих комплекта за двете си деца, стори ми се перфектен за тазгодишната почивка. Направи ми впечатление, че е много издръжлив, няма пукната кофичка или счупена лопатка след седмица постоянно ползване. Сега мисля да взема втори за да могат децата ми да си играят и в пясъчника в дестката градина.

Цветан Иванов
2020-07-07 11:35:00
Comment rating
Досега никога не се бях замислял за лопатки и кофички, винаги съм правил замъци с ръце със сина ми. Но откакто видя кофичките на другите деца, не е спрял да мрънка. Купихме този заради ниската цена и накратко, детето е доволно и и веднъж не се е оплакало.

Ева Димитрова
2020-07-04 10:25:00
Comment rating
Идеален комплект, добра изработка, издръжлив и на ниска цена. Дъщерите ми често си играеха с него на плажа и за мен е важно, че мога да си почивам и няма нужда да се занимавам със строене на замъци, когато съм на почивка.

Кали Бумбалова
2020-07-03 20:58:00
Comment rating
Перфектен! Няма от какво да се оплача, има всичко необходимо за игрите на плажа, не ми се наложи да купувам допълнителни играчки. Спокойно може да се ползва и в пясъчниците по парковете и градинките. Има достатъчно лопатки и за приятелките на дъщеря ми, така че няма да се карат.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими