Пясъчна станция с аксесоари за игра на плажа, 4 части

HL427045_ORG
Trustpilot stars
Цена: 6,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 33 х 20 см
Тегло на продукта: 0.330 кг
Комплектът съдържа: кула, гребло, лопатка и лейка
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Разходка в града, почивка край брега на морето, екскурзия в планината или приключение на село – този комплект за игра с пръст и пясък е мултифункционално решение, с което детето ще се занимава, ще се забавлява и ще се развива.

Включените в комплекта мелница и/или пясъчна станция са придружени от гребло, фуния, сито и 2 бр. лопатки, с които детето ще може да измисля най-разнообразни форми на игра с пясъка, водата и пръстта.

Комплектът с аксесоари за игра на плажа е изработен е от висококачествени материали и безопасни оцветители, в съответствие с всички национални и европейски нормативни изисквания за безопасност на детските играчки.

Ползи: Пясъчната мелница и/или станция е единствена по рода си занимателна играчка за игра на плажа, която превъзхожда стандартните комплекти с кофички както по идея, така и по дизайн.

Основната част на играчката е проектирана така, че да задвижва няколко на брой елемента с помощта единствено на тежестта и механичното движение на пясъка, изсипан в отвора на фунията. Наблюдавайки задвижването на механизмите и колелетата, детето може да добие доста добра представа за някои базови закони на физиката, демонстрирани нагледно по време на неговата игра. Допълнителните приспособления като лопатката, греблото и ситото или лейката могат да разнообразят играта и да разширят нейната приложимост.

Забавленията с пясък, вода или пръст неслучайно са любими на децата през огромна част от тяхното детство. Те влизат в категорията на сензорните занимания, които действат успокояващо на детската психика, развивайки същевременно фината моторика и абстрактното мислене на най-малките.

Комплектът на Huale с пясъчна станция/мелница за игра на плажа се препоръчва за деца около и над тригодишна възраст, които ще могат да играят с него най-безопасно и пълноценно. Винаги използвайте продукта в съответствие с описаните от производителя условия.

https://www.youtube.com/watch?v=N_yXKDjUvM0&feature=youtu.be
Гергана Тодорова
2020-07-17 13:24:17
Comment rating
добро
мелницата спря да се върти още на втория ден, нещо не са го домилили, но иначе децата я харесват много. лейката и лопатката са супер.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими