Маска и шнорхел за гмуркане – сини

HL427039_blue
Trustpilot stars
Цена: 4,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Унисекс
Цвят син

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 30 х 10 см
Тегло на продукта: 0.135 кг
Комплектът съдържа: маска и шнорхел
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Комплектът от маска и шнорхел за гмуркане на Huale се отличава със свеж дизайн, високо качество на използваните материали и високо ниво на ефективност. Той гарантира 100% защита от проникване на вода както в очите, така и в носа по време на плуване и гмуркане.

Комплектът съдържа маска с регулируема дължина на силиконовата каишка и шнорхел с мундщук за по-плътно прилепване към устата на детето. Диаметърът на шнорхела е съобразен с препоръчителната възраст от 4+ години, има ергономична форма и е подходящ за по-продължително гмуркане, защото не създава никакъв физически дискомфорт.

Аксесоарите в комплекта са изработени от висококачествена пластмаса и силикон, отговарящи на всички изисквания за безопасност на детските играчки и аксесоари.

Ползи: Първите стъпки на детето Ви в гмуркането несъмнено ще бъдат особено вълнуващи и запомнящи се. Това ще бъдат миговете, в които то ще открие един изцяло нов свят – скрит, но съществуващ; красив, но необичаен; уж същият, а напълно различен. А най-добрият начин този свят да бъде открит е в чувство на безопасност, спокойствие и комфорт.

Използвайки комплекта от маска и шнорхел за гмуркане, детето ще отнесе под водата три много важни неща от познатия свят – сухите очи, защитения нос, и достъпът до свеж кислород. Така то ще е свободно да се съсредоточи върху усещанията, които наистина имат значение – безтегловната свобода на тялото и чистото възхищение от сблъсъка с непознатото.

Гмуркайки се, детето Ви ще открие разнообразието от форми, цветове и видове в подводния живот. В морето, то може да наблюдава богатата фауна и флора, обогатявайки възприятията си за света и изпитвайки чисто, неподправено и велико чувство на щастие.

К. Мовродиева
2020-07-10 10:46:00
Comment rating
Маската е лека и приляга добре на лицето. Добър комплект.

Валентина Кендерова
2020-07-09 11:39:00
Comment rating
Много изгодна цена. На такива пари не могат да се купят на морето.

Силвена Кецкарова
2020-07-04 11:30:00
Comment rating
Нормален детски комплект за гмуркане. Не е професионален, но е ОК. За нас се оказа, че шнорхела е неизползваем. Не може да диша през него. За сега не схваща как. Емоцията, че има комплект е по-голяма от употербата им.

И. Карастоянова
2020-07-03 11:59:00
Comment rating
Силиконовите уплътнения са меки и еластични. Каишките са гумени и се разтягат добре.

Кина Николова
2020-07-02 13:39:00
Comment rating
Хубав комплект за деца. Шнорхелът има скоба да се закачи за очилата. Шнорхелът е твърд и не може да се пречупи.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими