Комплект за пясъчен Замък, 14 части, червен-зелен

MT384897_red_green
Trustpilot stars
Цена: 10,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.4 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 30 х 19 х 19 см
Тегло на продукта: 0.43 кг
Комплектът съдържа: Кофа, лейка, 2 инструмента, 10 формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Комплектът за пясък с 14 чати на GT представлява една перфектна идея за подарък или изненада, която няма да остави безучастно нито едно дете. Компактен, лек и изключително функционален - с него забавлението през летните месеци е напълно гарантирано.

Комплектът включва цели десет формички, както и лопатка, гребло, кофичка и лейка – с няколко думи: пълен набор от аксесоари, с които могат да бъдат създадени най-страхотните пясъчни замъци, пейзажи и скулптури.

Всички тези елементи се побират в една-единствена кофичка с удобна за носене дръжка, така че, когато не се използват, да не заемат много място и едновременно с това да бъдат отлично съхранени, докато започне следващата вълнуваща игра.

Ползи: Играта с този чудесен детски комплект за пясък ще допадне на всяко дете. Освен че ще му сервира завидни количества забавление и радост, тя ще му осигури и възможността да развие и усъвършенства много важни за възрастта умения. Играейки с комплекта, малчуганът неусетно ще подобри своята фина моторика, ще развие въображението си и усетът си към детайла.

Играейки с тематичните формички, детето ще се запознае с редица с нови, непознати досега понятия и ще открие нови светове. Пъстроцветните елементи, от друга страна, ще помогнат за научаването и разпознаването на цветовете и ще направят играта много по-богата и интересна.

Най-вероятно броят на играчите бързо ще нарасне и тогава веселбата ще бъде още по-голяма. А най-хубавото е, че сред 14-те различни елемента ще може да се намери „за всекиго по нещо“ – една изключително важна практическа подробност, що се касае за съвместната игра на множество ентусиазирани малки хора, събрани на едно място.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими