• Намалена цена

Комплект за пясъчен Замък, 14 части, зелен

MT384897_green
Trustpilot stars
Цена: 9,12  лв
10,99 лв
Спестявате 1,87 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Унисекс
Цвят Зелен

Възраст: 3+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 30 х 19 х 19 см
Тегло на продукта: 0.43 кг
Комплектът съдържа: Кофа, лейка, 2 инструмента, 10 формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Комплектът за пясък с 14 чати на GT представлява една перфектна идея за подарък или изненада, която няма да остави безучастно нито едно дете. Компактен, лек и изключително функционален - с него забавлението през летните месеци е напълно гарантирано.

Комплектът включва цели десет формички, както и лопатка, гребло, кофичка и лейка – с няколко думи: пълен набор от аксесоари, с които могат да бъдат създадени най-страхотните пясъчни замъци, пейзажи и скулптури.

Всички тези елементи се побират в една-единствена кофичка с удобна за носене дръжка, така че, когато не се използват, да не заемат много място и едновременно с това да бъдат отлично съхранени, докато започне следващата вълнуваща игра.

Ползи: Играта с този чудесен детски комплект за пясък ще допадне на всяко дете. Освен че ще му сервира завидни количества забавление и радост, тя ще му осигури и възможността да развие и усъвършенства много важни за възрастта умения. Играейки с комплекта, малчуганът неусетно ще подобри своята фина моторика, ще развие въображението си и усетът си към детайла.

Играейки с тематичните формички, детето ще се запознае с редица с нови, непознати досега понятия и ще открие нови светове. Пъстроцветните елементи, от друга страна, ще помогнат за научаването и разпознаването на цветовете и ще направят играта много по-богата и интересна.

Най-вероятно броят на играчите бързо ще нарасне и тогава веселбата ще бъде още по-голяма. А най-хубавото е, че сред 14-те различни елемента ще може да се намери „за всекиго по нещо“ – една изключително важна практическа подробност, що се касае за съвместната игра на множество ентусиазирани малки хора, събрани на едно място.

Мария Кирова
2020-07-23 16:20:00
Comment rating
По-голям комплект за игра в пясъка с повече части. В комплекта има и лейка, с която дъщеря ни носи непрекъснато вода от морето и "полива" другите си играчки. Това "занимание" и отнема часове и след това спи без проблеми след обяд.

Михаела Георгиева
2020-07-08 14:07:00
Comment rating
Не съм предполагала, че синът ми ще има и съзидателна страна - по-често е по разрушението. Като му показахме как може да строи замък и по-малки крепости около него това наистина го озадачи. Като тръгвахме от морето си прибра много старателно всички части на комплекта, за да може да строи пак, когато другия път отидем на море.

Мартина Петрова
2020-07-07 11:35:00
Comment rating
Комплект със страшно много части на много добра цена. Заради многообразието на елементите дъщеря ми открива всеки ден нещо ново и така не и омръзва.

В. Красимирова
2020-07-05 13:47:00
Comment rating
Кофичка, лейка и много други дребни части. Лейката, когато не сме в режим "на море" я използвам да поливам стайните растения.

Капка Раднева
2020-07-04 12:24:00
Comment rating
Целият комплект е предназначен за строене на пясъчни замъци. Всички формички позволяват да се строи крепост, замък и т.н. Така можете да строите крепости в пясъка часове наред.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими