• Намалена цена

Комплект за пясък кофичка, син, 5 части

MT384802_blue
Trustpilot stars
Цена: 3,31  лв
3,99 лв
Спестявате 0,68 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят син
Пол Унисекс

Години: 3+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 19 х 16 см.
Тегло на продукта: 0.146 кг.
Комплектът съдържа: Кофичка, лейка, инструменти 2 бр. и формички 2 бр.
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този детски комплект на GT е предназначен за най-малките момичета и момчета на възраст около три години. С него те могат да играят на воля както на слънчевия морски бряг, така и в домашния или кварталния пясъчник.

Изработен от висококачествени и безопасни за здравето материали, комплектът съдържа всичко необходимо за забавление през всеки сезон, а всичките му части се събират удобно в кофичката за лесно пренасяне и съхранение.

С помощта на лопатката и греблото пясъкът може да бъде събран и използван по предназначение – за създаване на ефектни фигурки с помощта на формичките или пък за строене на зашеметяващи замъци, кули, къщи и всичко останало, което може да роди детското въображение.

Ползи: Всяко ново умение, което детето придобива по време на своите игри, е поредната му лична победа. С този комплект за пясък, то ще може осезаемо да усети как възможностите му нарастват, а с тях се увеличават неговите самоувереност и вяра в собствените способности.

Много скоро, детето ще започне само̀ да поема инициативата в свои ръце, да измисля нови игри, да изпробва различни стратегии. По този начин се развива не само независимостта, но и творческите способности, пространственото мислене, фантазията и логиката.

Ползите за физическото развитие на детето са не по-малко – благодарение на игрите с пясъка, то ще подобри своята координация, фина моторика, сила и ловкост. И разбира се, ще придобие по-широка представа за света, който го заобикаля, запознавайки се с най-елементарните физически закони. Постепенно, неговият кръгозор ще се разширява все повече и повече, а познанията му ще стават все повече и все по-задълбочени.

Цветомира Колева
2021-03-03 10:30:00
Comment rating
И преди съм поръчвала комплект за пясък от тук, допадна ми.

Искра Чолакова
2020-07-28 08:17:00
Comment rating
Играта с пясък е много важна за развитието на детето. То се наслаждава на допира на пясъка и проявява творчество като изработва различни формички от него. Това е невъзможно без играчки за пясък.

Гергана Байчева
2020-07-23 22:17:00
Comment rating
Комплекта е класическия вариант за игра в пясък, но това, което ме накара да го поръчам бяха формичките. Те са не традиционни и интересни за моето малка момченце.

Марина Несторова
2020-07-05 18:35:00
Comment rating
Ярките цветове привличат детското око. Лопатката и гребълцето карат детето да копае и рови в пясъка. Формичките са интересни и лесно с тях децата направиха фигурки и ги украсиха с мидички.

милена Минкова
2020-07-03 07:44:00
Comment rating
Една играчка за пясък никога на е излишна, особено когато е изработена от здрава пластмаса и е на символична цена като тази.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими