• Намалена цена

Комплект за пясък Количка, 5 части

MT384857
Trustpilot stars
Цена: 4,56  лв
5,49 лв
Спестявате 0,93 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 29 х 16 см
Тегло на продукта: 0.198 кг
Комплектът съдържа: Количка, лейка, инструмент и формички 2 бр.
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Решили сте да зарадвате вашето дете с нова играчка, но се чудите какво точно да изберете? Предлагаме ви една интересна възможност – детски комплект за пясък с товарна количка, който съчетава в едно функционалност, здравина и атрактивен външен вид.

Комплектът идва в пет отделни части – пъстроцветна количка, лейка, лопатка и формичка за пясък. Възможностите за използване на малкия и мобилен комплект са практически безкрайни - детето може да си играе с него на плажа или в пясъчник, самостоятелно или в компанията на свои връстници.

Дизайнерите от GT са помислили за всичко – лекота и удобство, ергономична дръжка на лопатката, и форми без остри и опасни ръбове, предполагащи пълна безопасност по време на игра.

Ползи: Със закупуването на този комплект за пясък, вие ще осигурите на вашето дете много забавни часове игра и едновременно с това ще му дадете възможност да затвърди и усъвършенства своята сръчност и двигателни умения, да подобри ловкостта си и комуникативните си умения.

Заедно с приятели или пък без тя - всяко едно дете обожава да разиграва въображаеми сценарии, докато се забавлява с любимите си играчки. Тези ролеви игри са изключително полезни за детското развитие, защото помагат на най-малките да подобрят своите речеви умения, като едновременно с това развиват въображението и мисленето си.

Във всеки малък човек дреме творец, който само чака шанса да изяви своите заложби. Играта с комплекта е и чудесен повод детето да научи повече за превозните средства и тяхната роля в живота на хората, както и да се запознае отблизо с особеностите и начина на живот на някои от представителите на морската фауна.

Вл. Генкова
2020-07-13 12:44:00
Comment rating
Бях скиптично настроена за покупката на този продукт,но синът ми се оказа на срещуположното мнение.Беше изключително доволен.Бяхме на море в Созопол,напълни количката с пясък и започна да прави замък.Баща му помогна за замъка,а после го украсихме с мидички и камъчета.Страхотен комплект за пясък.

Ясмин Николова
2020-07-10 01:05:00
Comment rating
Симпатичен комплект, много цветен и на още по-симпатична цена.

С. Проданова
2020-07-08 21:37:00
Comment rating
Закупихме продукта.Доставка в срок и на време.Цена удовлетворяваща изцяло финансовите ни възможности.Резултат- дъщеря ни беше изключително доволна.Благодарим на сайта Ви.

Гинка Иванова
2020-07-08 09:24:00
Comment rating
Поръчахме от сайта Ви комплекта за пясък с количка и един надуваем басейн.Отидохме на почивка и дъщеря ми с нетърпение чакаше плажа и пясъка да играе с комплекта за пясък.Чудесна покупка игра цял следобяд на слънчевия морски бряг.

Зорница Влаева
2020-07-06 19:48:00
Comment rating
Бях скиптично настроена за покупката на този продукт, но синът ми се оказа на срещуположното мнение.Беше изключително доволен.Бяхме на море в Созопол, напълни количката с пясък и започна да прави замък.Баща му помогна за замъка, а после го украсихме с мидички и камъчета.Страхотен комплект за пясък.

Янка Маринова
2020-07-06 17:57:00
Comment rating
Препоръчвам с две ръце, изключително съм доволна от покупката особенно на тази атрактивна цена.Дъщеря ми на плажа се сприятели и с други деца и заедно играеха с комплекта за пясък.

Румяна Прокопиева
2020-07-05 16:31:00
Comment rating
Фигурките количка,лопатка,лейка и двете формички за пясък са неизменна част от играчките за плаж на нашите деца,когато ходим на море.Използваме ги и в пясъчниците в парка.Много ни допадна броя на артикули в комплекта и цената.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими