Комплект за пясък Маса, 25 части

MT384021
Trustpilot stars
Цена: 64,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.7 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 67 х 42 см
Тегло на продукта: 2.666 кг
Комплектът съдържа: Маса с кофичка, замък, къщичка, дърво, инструменти и формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: От игра с пясък до игра с пясък има огромна разлика. А с голямата маса, придружена с десетки вълнуващи аксесоари, вие ще осигурите на детето си възможно най-вълнуващата, многообразна и епична пясъчна сага, която то дори не е и сънувало.

Сглобяемата маса разполага със специални релефи за запълване с пясък, а между тях се подават острови с най-различни занимателни елементи – от къща с палма, до пясъчна мелница, лодки, замъци и формички.

Размерът на масата е 67 см х 42 см, като на нея могат да играят цяла група деца от тригодишна до предучилищна и дори училищна възраст. Защото никога не е твърде късно да построиш най-големя пясъчен замък!

Ползи: Голямата маса за игра с пясък на GT е идеално решение за места, на които не можете да намерите естествено наличие на пясък. Тя успешно пренася любимото детско занимание на най-неподозирани локации – от собствената ви градска тераса, до планината или семейния пикник сред природата.

Масата е страхотен аксесоар за игра на открито, който обаче може да бъде използван със сравнително малко поражения и в закрити пространства. При правилно базово обезопасяване на подовите настилки, вие можете да инсталирате играчката и вътре в стаята, като дадете шанс на детето да строи и да прави пясъчни форми дори когато климатичните условия и сезона не са твърде подходящи за това.

Ако мисълта за пясък в къщата ви кара да потръпвате, можете да обмислите закупуването на допълнителен комплект от кинетичен пясък. Той е специално създаден за игра на закрито, като предполага същото качество на забавлението, с цената на далеч по-малко интериорни щети.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими