• Намалена цена

Комплект за пясък синьо, 4 части

MT384856_blue_blue
Trustpilot stars
Цена: 4,14  лв
4,99 лв
Спестявате 0,85 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 29 х 16 х 13 см
Тегло на продукта: 0.177 кг
Комплектът съдържа: Количка, 2 инструмента и формичка на замък
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този комплект е едно от най-удобните, компактни и достъпни решения на GT, предназначено специално за създаване на перфектни замъци от пясък.

Комплектът се състои от четири основни части – количка за извозване, лопатка, гребло и специален молд за пясък с формата на замък. С помощта на тези аксесоари детето ви ще може самичко и без чужда намеса да създаде най-епичните си крепости както в кварталния пясъчник, така и на брега на морето.

Всички части на комплекта са проектирани и създадени така, че да бъдат 100% безопасни дори и за най-малките. Те имат обли и обезопасени ъгли, изработени са от висококачествени материали и са боядисани с безвредни бои, според всички изисквания, упоменати в българските и европейски директиви за стандартизация на детските играчки.

Ползи: Вероятно както вие , така и собственото ви дете, някога сте преживявали разочарованието от разликата между замъка който искате да построите, и замъка, който можете да построите. Обикновените кофички и форми за пясък са страхотни и доста занимателни, но не винаги са в състояние да създадат впечатляващ краен резултат, особено в ръцете на по-малки и неопитни плажни строители.

Ето защо GT ни предлагат поредното си гениално изобретение – комплектът за строене на пясъчни замъци, в който е включена специална форма, улесняваща процеса и подобряваща неговите резултати. С помощта само на няколко прости движения, детето ще се сдобие със стабилна и съвсем реалистична крепостна стена с две кули, притежаващи невероятни детайли. Подобен род постижение не само ще зарадва най-малките, а ще повдигне самочувствието им и ще ги мотивира да продължат заниманията си с пълна сила и по-доволни от всякога.

Комплектът е подходящ за употреба от момчета и момичета на възраст от три или повече години, когато играта с пясък се очаква да бъде максимално безопасна и ползотворна за развитието.

Estela Sharkova
2020-08-14 14:25:16
Comment rating
Супер
Супер

Снежина Ангелова
2020-07-15 10:31:00
Comment rating
Препоръчвам с две ръце, изключително съм доволна от покупката особенно на тази атрактивна цена.Дъщеря ми на плажа се спрятели и с други деца и заедно играеха с комплекта за пясък.Построиха няколко замъци,кули и къщи .

Малина Станимирова
2020-07-12 10:29:00
Comment rating
Купихме комплекта за пясък за детето на нашите кумове.Детето много му се зарадва и цяла вечер си игра с комплекта, въпреки че в тях нямаха пясъчник.То си намираше различни играчки да извозва с количката, като топчета и фибички.Мисля, че определено предизвикахме интереса на детето с този подарък.

В. Радева
2020-07-12 10:15:00
Comment rating
Чудесен комплект за пясък.В него има количка за извозване,лопатка,гребло и формичка за замък.Дъщеря ми много обича да строи големи замъци и остана много доволна като видя формичката.Обеща да направи с този комплект най-красивия замък.

С. Мирчева
2020-07-11 15:07:00
Comment rating
Страхотен комплект за пясък.Детето най-много се зарадва на количката за извозване.С лопатката пълнеше пясък в количката и го извозваше, а с формата за замък направи невероятен замък, събра погледите на всички деца на плажа.Беше много доволна."

Руслана Петрова
2020-07-03 19:05:00
Comment rating
Определено това, което го прави по-атрактивен комплекта е количката за извозване на пясък.Заради това стана любимия комплект на дъщеря ни.Тя освен с пясък си пълни количката с мидички и вода от морето.

Пламена Христова
2020-07-03 13:17:00
Comment rating
Препоръчвам с две ръце, изключително съм доволна от покупката особенно на тази атрактивна цена.Дъщеря ми на плажа се спрятели и с други деца и заедно играеха с комплекта за пясък.Построиха няколко замъци, кули и къщи .

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими