• Намалена цена

Комплект за пясък синя кофичка, 5 части

MT384793_blue
Trustpilot stars
Цена: 3,31  лв
3,99 лв
Спестявате 0,68 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Унисекс
Цвят син

Възраст: 3+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 19 х 16 см
Тегло на продукта: 0.181 кг
Комплектът съдържа: Кофичка, интрументи 2 бр., формички 2 бр.
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този детски комплект на GT е предназначен за най-малките момичета и момчета на възраст около три години. С него те могат да играят на воля както на слънчевия морски бряг, така и в домашния или кварталния пясъчник.

Изработен от висококачествени и безопасни за здравето материали, комплектът съдържа всичко необходимо за забавление през всеки сезон, а всичките му части се събират удобно в кофичката за лесно пренасяне и съхранение.

С помощта на лопатката и греблото пясъкът може да бъде събран и използван по предназначение – за създаване на ефектни фигурки с помощта на формичките или пък за строене на зашеметяващи замъци, кули, къщи и всичко останало, което може да роди детското въображение.

Ползи: Всяко ново умение, което детето придобива по време на своите игри, е поредната му лична победа. С този комплект за пясък, то ще може осезаемо да усети как възможностите му нарастват, а с тях се увеличават неговите самоувереност и вяра в собствените способности.

Много скоро, детето ще започне само̀ да поема инициативата в свои ръце, да измисля нови игри, да изпробва различни стратегии. По този начин се развива не само независимостта, но и творческите способности, пространственото мислене, фантазията и логиката.

Ползите за физическото развитие на детето са не по-малко – благодарение на игрите с пясъка, то ще подобри своята координация, фина моторика, сила и ловкост. И разбира се, ще придобие по-широка представа за света, който го заобикаля, запознавайки се с най-елементарните физически закони. Постепенно, неговият кръгозор ще се разширява все повече и повече, а познанията му ще стават все повече и все по-задълбочени.

Кинова
2020-07-13 22:54:00
Comment rating
Поръчах комплекта заради изгодната цена и защото не заема много място. Хубав е.

В. Величкова
2020-07-11 20:58:00
Comment rating
Всички играчки са побират в кофичката, тя има дръжка и по-лесно я носим до плажа и обратно. Освен това е на добра цена

Анастасия Илианова
2020-07-11 10:45:00
Comment rating
Не се отнесохме добре с играчките - настъпихме ги с шезлонг, стояха на слънце, разпиляхме ги от терасата и пак не са счупени. Излязоха здрави

Силвия Чекова
2020-07-07 19:00:00
Comment rating
Дворците започват да се строят с формите. След това с часове са доусъвършенстват с миди и подобни. Приятно е за деца на плажа.

Стела Минева
2020-07-07 17:20:00
Comment rating
Синята кофичка с лопатка, грапа и две форми за дворци ни позволява да строим крепости, да копаем защитни ровове и да ги пълним с вода. Синът ни е вече архитект на крепости.

Есма Йосифова
2020-07-02 19:32:00
Comment rating
Избрахме този комплект заради синята кофичка. По-голямата и сестра има свои комплект за пясък с бяла кофичка и така двете си ги различават, разменят и играят без да имат конфликти.

Камелия Искренова
2020-07-02 11:15:00
Comment rating
Малък мъж, който иска да играе на пясъка трябва да има правилното оборудване - кофичка в момчешки (син) цвят, формички които са с "мъжка" тематика - дворци и разбира се инструменти (лопатки) за ваажна работи. Детето се забавлява, а това е най-важно.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими