• Намалена цена

Комплект за пясък Яхта, 9 части

MT384733
Trustpilot stars
Цена: 15,76  лв
18,99 лв
Спестявате 3,23 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.4 кг
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 48 х 36 х 22 см.
Тегло на продукта: 0.938 кг.
Комплектът съдържа: Яхта, количка, лейка, 2 инструмента и 4 формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Освен стандартните лопатка, гребло и формички, този комплект за пясъчна игра на GT съдържа и редица интригуващи допълнения. Сред тях са големия шарен кораб с истински рул и капитан, както и паркираната върху него количка за съхранение и извозване на по-дребните принадлежности.

Многообразието от цветове, форми и функции стимулира детето да измисля нови и нови начини да се забавлява – както на плажа или в пясъчника, така и у дома. Комплектът може да се използва за различни дейности с пясък и вода, предполагайки многопосочно сензорно развитие, комбинирано с продължителна занимателна игра.

Комплектът от девет части е с универсална цветова комбинация, подходяща за момияета и момчета от всички възрасти. 

Ползи: Играта с пясък неслучайно е сред любимите занимания на децата още от най-ранна възраст. Тя стимулира детската изобретателност, креативност и социализация. Освен един от най-лошите кошмари на родителите, пясъчниците са и сред най-любимите места за най-малките. Те ги обожават, защото са техния „сборен пункт“ за общуване, за съвместна игра, за споделяне, и за общи творчески занимания.

Създаването на общи пясъчни форми, строежи и конструкции е чиста форма на социална дейност, изискваща говорене, слушане и активна кооперация. Тези действия спомагат както за обогатяване на речника на детето, така и за по-бързата му интеграция в група от други негови връстници – фактори от особено значение за деца, на които предстои да започнат да посещават ясла или детска градина в близкото бъдеще.

Наличието на девет различни части предполага наличието на „за всекиго по нещо“ – предимство, което повечето родители, които някога са стъпвали на детска площадка с много посетители лесно могат да разберат и оценят по достойнство.

Ивелина Великова
2020-07-29 10:50:00
Comment rating
Яхтата в комплекта е много практична. Синът ми я яхва и прави пътешествия с нея из пясъка като дава команди на капитана. Разиграва какви ли не сюжети.

Мария Киркова
2020-07-25 09:11:00
Comment rating
Търсех интересна игарчка за пясък когато видях комплекта. Стори ми се интересна комбинацията с яхта и количка. Така детето ми само си вози играчките до плажа, а като се измори си посяда на яхтата.

Павлина Дончева
2020-07-16 10:30:00
Comment rating
Ярките цветове привлякоха вниманието на детето ми. В комплекта има всичко необходимо: вози пясък с количката, мокри го с лейката и прави интересни формички на палубата на яхтата.

Митко Гърбов
2020-07-10 06:43:00
Comment rating
Много ни хареса комлекта за пясък. Инструментите са удобни за игра, формичките са интересни за детето ми, количката е точния размер, а яхтата я използваме за сядане.

Силвия Йорданова
2020-07-08 20:15:00
Comment rating
В комплекта ими толкова много елементи, че спокойно и двете ми деца играят с него. Едното вози пясък с количката и го полива с лейката, а другото прави формички, удобно седнало на яхтата.

Екатерина Тодорова
2020-07-03 11:15:00
Comment rating
Освен в пясъка се опива да пуска лодката на вода да плува. Когато няма вълни се получава. Хубаво е, че е измислен разнообразно този сет.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими