Комплект за тенис на маса - с мрежа

MT412190
Trustpilot stars
Цена: 7,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момиче
Цвят многоцветен

Години: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Момиче
Брой играчи: 2
Размер: на хилка за игра: 12 х 19,5 см, мрежа дължина - 63 см.
Тегло на продукта: 0.180 кг
Комплектът съдържа: хилки за игра - 2 бр., мрежа 1 бр, топчета 3 бр.
Материал: Пластмаса
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: За разлика от базовия комплект хилки и топчета за тенис на маса, този комплект включва и специална лесна за монтиране мрежа, която може да превърне почти всяка маса в поле за спорт и забавление. Допълнителната мрежа е с дължина 63 см и неинвазивно, вендузно прикрепяне, което позволява лесен монтаж и демонтаж от повърхностите.

Комплектът е завършен с три броя пластмасови топчета и специална картонена кутия, подходяща за оформяне на естетически издържан подарък, подходящ за всички деца около и над четиригодишна възраст. Частите на комплекта за тенис на маса са изработени от здрави и безопасни материали, покриващи всички стандарти за качество, приложени в българското и общоевропейското законодателство.

Ползи: Всяко дете около и над 3 е практически готово да направи пъврите си опити в играта на тенис на маса или пинг понг. Любопитен факт е, че преди 2011 г., „Пинг понг“ и „Тенис на маса“ са два термина, обозначаващи един и същи спорт. Скоро след това, професионалните играчи започват да използват ексклузивно термина „Тенис на маса“, за да назоват олимпийския спорт, докато „Пинг понг“ остава название по-скоро на любителските гаражни занимания.

Без значение как ще изберете да го наречете, тенисът на маса е занимание на границата между играта и спорта, което развива децата както физически, така и умствено. Ако трябва да бъдем напълно точни, изследователите и учените всъщност твърдят, че тенисът на маса е спортът с най-добро влияние върху функцията на човешкия мозък. Тази бърза и динамична игра предизвиква играчите да покажат изключителни умения, свързани с точност, съобразителност, скоростно вземане на решения и експлозивна физическа реакция към променящите се ситуации.

Клиничният невролог и психиатър д-р Даниел Амин нарича тенисът на маса „Най-добрият мозъчен спорт.“ Той пояснява, че редовните тренировки – били те любителски или професионални – ускоряват кръвообращението в мозъка, като същевременно повишават отделянето на специфични хормони, които го поддържат активен и в отлична форма.

Може би сте чували, че децата, които спортуват активно, се справят по-добре с интелектуални задачи във и извън образователния процес. Сега вече знаете защо.

Янислав Поптодоров
2020-07-15 22:51:00
Comment rating
Двете ми деца лятото прекарват при баба и дядо.Преди да заминат им купувам разни забавни игри за къщата и двора.Една от игрите е този комплект за тенис на маса,играят на двора и много се забавляват.

В. Желева
2020-07-12 19:10:00
Comment rating
Синът ми много обича да гледа тенис, затова реших да му поръчам комплекта за тенис на маса, остана много доволен и започнаха да играят с баща му. Много съм доволна от продукта.

Ивелина Венедикова
2020-07-11 10:42:00
Comment rating
Двете ми деца лятото прекарват при баба и дядо. Преди да заминат им купувам разни забавни игри за къщата и двора. Една от игрите е този комплект за тенис на маса, играят на двора и много се забавляват.

Мила Танчева
2020-07-09 14:02:00
Comment rating
Трябваше да избера подарък за едно детенце.Много се колебаех какво точно би му харесало.Реших да му взема този комплект за тенис на маса.Детенцето остана много доволно и с радост започна да се упражнява да играе.

М. Кирова
2020-07-03 14:35:00
Comment rating
Имам близнаци на които им купих комплекта за тенис на маса. Много са щастливи и с голяма радост играят двамата. Много се забавляват и с всеки изминал ден стават все по-добри. Доволни сме от покупката.

Ирма Валешкова
2020-07-02 19:55:00
Comment rating
Изключително съм доволна от обслужването и бързата доставка.Комплекта за тенис на маса е на изключително добра цена.Поръчвам доста често от Вашия сайт и всичко е много качествено.Най-много ми харесва, че Вашите продукти са различни от предлаганите на пазара.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими