Компресорен инхалатор NE- C801 за деца

126_1000003
Trustpilot stars
Цена: 145,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.5 кг

Тип: Компресорен
Модел: NE- C801 за деца
Захранване: 240V ~ 350 mA, 50/60 Hz, 12V / 0.8A (компресор).
Предназначение: Възрастни и деца
Пол: Унисекс
Комплекта включва: Маркуч PVC - 100 см; 5 въздушни филтъра; Мундщук; Маска за възрастни (PVC); Бебешка маска (PVC); Накрайник за носа; Мрежов адаптер; Защитна и транспортна кутия.
Въздухопровод: 1 м
Размер на продукта: 14 х 7 х 10 см
Тегло на продукта: 0.270 кг
Гаранция: 24 месеца

Допълнителни характеристики: Като родител вашата отговорност е да следите здравето и нужните на детето ви. От всеки малък знак, като лека кашлица до неразположение е нужно да реагирате адекватно, за да може да го предпазите.

Въпреки това обаче понякога е трудно да се определи дали наистина малчугана ви се нуждае от специализиран инхалатор. Най-главните причини, поради които е важно да притежавате тази екипировка е при наличието на установени респираторни заболявания, като астма или когато симптомите надхвърлят наличието на запушен нос.

Нуждата от помощ при дишане е от съществено значение, ако детето ви страда от тези състояния. Освен това, когато сте на път да се сдобиете с вашият първи инхалатор е от първостепенна значимост да вземате такъв, който е предназначен за съответният пациент.

В случаят става въпрос за вашето подрастващо момиче или момче, така че определено си заслужава да обърнете внимание на предлаганият от нас артикул.

Държава на произход: Германия

Ползи: Представяме ви компресорният инхалатор модел NE-C801. Той е специфично изграден и предназначен за малките деца. Забавният му и интересен външен вид, гарантира тяхното спокойствие по време на употреба.

Продукта предоставя следните няколко ползи по време на употребление :

  • Скорост
  • Практичност
  • Функционалност

Иновативният дизайн позволява за улеснен прием на нужните медикаменти. Той може да бъде, както като суспензия, така и като разтвор. Независимо от това устройството гарантира отлична работа от която ще останете изключително доволни.

Комплекта включва множество компоненти, които могат да бъдат съхранявани в защитна кутия. За изработване им са били използвани само и единствено висококачествени елементи, които дори по никакъв начин не вредят на организма на децата.

Продукта е произведен в Германия и заедно с това получавате едногодишна гаранция. Преди употреба ви съветваме да разгледате целият инструктаж, който е подробно описан в ръководството за потребителят. По този начин ще бъдете напълно сигурни как да го поддържате и съответно използвате.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими