• Намалена цена

Конструктор фадрома със 103 части

8539
Trustpilot stars
Цена: 14,07  лв
15,99 лв
Спестявате 1,92 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Момче

Марка: BANBAO
Години: 4+ години
Пол: Момче
Брой елементи: 103 части
Батерии: Не
Размер на опаковката: 23 x 15 x 5 см.
Тегло: 0.228 кг.
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: 

Активностите с конструктори обогатяват всестранното развитие на децата. Тези игри подпомагат развитието на техните пространствени възприятия, като им помагат да разберат и усетят разстоянията и позициите в пространството. При сглобяването на блокчета с различни размери и цветове, децата упражняват различни двигателни умения, прилагат различна сила и правят специфични движения, което насърчава развитието на тяхната двигателна култура в частта фина моторика.
Конструирането с блокчета подпомага когнитивното мислене у децата. Позволява да развият способността си да се фокусират върху разнообразни теми. Тази умение е изключително важно за подготовката им за училище, където трябва да се справят с различни дисциплини и задачи.
При игри с конструктори в група, децата подобряват своите речеви умения, защото обясняват своите идеи и се опитват да убедят спечелят околните. Интензивните диалози между тях подобряват техните езикови способности и комуникационни умения.
Многообразието от форми и цветове на блокчетата стимулира въображението на децата и им предоставя свобода да създават свои версии на моделите от конструкторите без страх от грешка - в тези игри не съществува конкретен "правилен" или "грешен" начин на моделиране.
През играта с конструктори в група, децата се запознават с различни решения на дадена задача от различните членове на групата, което обогатява техните гледни точки и способността им да разглеждат проблеми от различни ъгли.
Децата, които се занимават с конструктори още в ранна възраст, имат по – развито математическо мислене. При боравене с блокчета има процес на броене, комбиниране и сортиране по размер и цвят (развива техните умения по алгебра), а работата със симетрични форми, баланс, прави линии и конструкции, които трябва да бъдат сглобени без да се срутват, допринася за развитието на техните геометрически умения.
Играта с конструктори заедно учи децата да постигат съгласие относно това каква фигура да създадат. Този процес учи децата да общуват ефективно, да изчакват своя ред, да чуват околните и да излагат свои идеи. Това развива социалните им умения, които ще са важни и полезни през целия им живот.
Banbao ви представя конструктора Construction, който е подходящ за деца над 4-годишна възраст. Този забавен комплект включва общо 103 части и предоставя на вашето дете възможността да сглоби жълт багер и фигурка на шофьор за машината.
Багерът разполага с подвижно гребло и може да бъде задвижван напред чрез pull back механизъм, което прави играта още по-реалистична и забавна. Някои от частите в комплекта се сглобяват с помощта на включената отвертка, като това умение на децата да работят с ръчни инструменти може да бъде полезно в бъдеще.
Важно е да се отбележи, че трябва да наблюдавате децата докато играят с този конструктор и да гарантирате, че те го използват с повишено внимание, тъй като малките части могат да представляват риск от задавяне. Тези мерки за сигурност трябва да бъдат спазвани, особено ако има деца на възраст под 3 години в близост.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими